Concurs de dibuix: “Mou-te i cuida el planeta amb TRAM d’Alacant”

Bases Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 18 fins al 24 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convoca a l’alumnat d’Educació Primària a participar en l’III concurs de dibuix:: “Mou-te i cuida...
Continuar llegint
Data
28 de April de 2023

Concurs de dibuix: “Mou-te i cuida el planeta amb TRAM d’Alacant”

Bases

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 18 fins al 24 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convoca a l’alumnat d’Educació Primària a participar en l’III concurs de dibuix:: “Mou-te i cuida el planeta amb TRAM d’Alacant”.

L’III Concurs Escolar té com a finalitat EDUCAR, MOTIVAR i CONSCIENCIAR a la comunitat escolar quant a l’ús del transport públic i en la conservació del Medi Ambient, per a aconseguir un futur més net i sostenible.

A qui va dirigit

És un concurs dirigit a l’alumnat d’Educació Primària.

Temàtica de participació

El tema a reflectir en els treballs serà la presència del metro o el tramvia a Alacant i/o els municipis pels quals transita i com l’ús del transport públic evita l’emissió de diòxid de carboni al medi ambient.

Criteri d’avaluació i fallada del concurs

La fallada del concurs serà el 12 de setembre, on un jurat compost per 2 representants d’FGV i una persona de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) triaran els treballs premiats. L’elecció dels mateixos es farà sobre la base d’uns criteris de defensa dels objectius mediambientals del concurs.

Per a l’avaluació dels treballs presentats el jurat tindrà en compte:

 • L’originalitat i creativitat en el desenvolupament i presentació del treball.
 • L’esforç i acompliment que haja requerit el projecte.
 • Es ponderaran el cicle escolar i l’educació especial.
 • Quedaran automàticament desqualificats els treballs presentats que no guarden relació amb la temàtica del concurs, i/o que continguen imatges, o, textos que puguen ser considerats ofensius, denigrants o de mal gust.

Enviament dels treballs (fins al 21 de juny)

Al costat del treball enviat, han d’indicar aquestes dades:

 • Nom i domicili complet (carrer, codi postal, localitat i província)
 • Edat
 • Cicle escolar
 • Telèfon de contacte

Premis

S’establiran tres premis que consisteixen en:

Una bicicleta per a cada guanyador o guanyadora i una bossa amb material promocional. A més, el 1r premi optarà a ser la imatge que portarà un tramvia d’FGV.

Calendari de participació

 • Enviament de treballs: fins al 21 de juny.
 • Fallada del concurs: el 12 de setembre.
 • Publicació i comunicació a guanyadors: 13 de setembre.

Lliurament de premis: del 18 fins al 22 de setembre.

Se celebrarà un acte de lliurament.

És necessari acreditar l’autoria dels treballs premiats. En el cas de treballs guanyadors, es requereix la presentació de l’original per a fer-se creditor al premi.

Altres especificacions

L’organització es reserva el dret a realitzar modificacions sobre les presents bases o afegir annexos successius sobre la seua mecànica i premis, sempre que les mateixes estiguen justificades o no perjudiquen els participants, i es comuniquen a aquests degudament durant el transcurs del concurs.

En cas que el concurs no poguera realitzar-se, bé per qualsevol motiu que no estiga sota el control de l’organització, i que afecte el normal desenvolupament del Concurs, l’organitzador es reserva el dret a cancel·lar, modificar, o suspendre el mateix.

En qualsevol cas, l’organització es reserva el dret de suspendre el concurs per qualsevol motiu, comunicant-lo prèviament en el seu web.

Quant als drets de propietat intel·lectual, industrial i imatge

L’alumnat participant cedeix de manera gratuïta a l’organització tots els drets necessaris perquè els treballs enviats es publiquen en els canals de comunicació d’FGV, perquè s’exposen si així es considerara o per a tematitzar una unitat del parc mòbil de l’empresa.

Per la simple participació, s’entén que qui concursa té totes les autoritzacions necessàries dels pares, mares o tutors.

L’organització podrà fer fotografies del lliurament de premis i publicar-les gratuïtament a través dels seus canals de comunicació. Si el pare, la mare o tutor-a no tinguera interès en què apareguera en les fotografies haurà d’advertir-ho expressament.

Protecció de dades

La seua adreça de correu electrònic i les seues dades personals seran tractats, en qualitat de Responsable per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Tota la informació relativa a com seran tractats les seues dades pot consultar-la en el nostre registre d’activitats de tractament. També pot consultar la nostra Política de Protecció de Dades.

En la seua condició de guanyadors-as del Concurs, amb l’acceptació del premi, autoritzen l’organització perquè publiquen el seu nom o pseudònim i la seua foto en internet, xarxes socials i qualsevol canal de comunicació d’FGV.

Acceptació de les bases

La participació en el present Concurs suposa l’acceptació íntegra de les presents bases.

Descarrega el cartell, en PDF