Data
09 de June de 2011

Alumnes de la Societat Musical L´Harmonia oferixen una audició en les instal·lacions del TRAM d’Alacant

 
audición l´harmonia 1
 

 
Una vintena d’alumnes de la Societat Musical L´Harmonia van oferir el divendres, a la tarda, una audició en l’estació de Mercat del TRAM Metropolità d’Alacant. Els usuaris del TRAM que van passar a partir de les 19:00 h per aquestes instal·lacions van contemplar amb sorpresa i delit les qualitats interpretatives d’aquests joves músics.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha organitzat aquesta representació en col·laboració amb aquesta entitat cultural alacantina dintre de les propostes de la seva programa Music TRAM amb el qual pretén dur la música i la cultura a les seves instal·lacions i fomentar l’ús d’aquest transport públic amb propostes d’oci obertes a tots els veïns.
 
audición l´harmonia 2
 
Tant els usuaris del metropolità com els veïns que van voler acostar-se a contemplar aquest espectacle musical van poder assistir gratis a aquesta actuació que conjuminar la cultura amb un servei urbà i quotidià com el TRAM utilitzat cada dia per milers de ciutadans i que, per tant, és una estupenda plataforma per a qualsevol iniciativa artística.
 
Els alumnes de la Societat Musical L´Harmomia d’entre 7 i 16 anys van actuar en grups de dos, tres o quatre músics en el vestíbul de l’estació de Mercat, un espai al que han tingut accés tant els clients del TRAM com la resta de veïns interessats en la proposta.
 
Des que a l’agost de 2005, la Societat Musical L’Harmonia/ va irrompre en el panorama cultural d’Alacant, la música de banda té un important referent en aquesta agrupació, que a pesar de la seva joventut, posseïx un curriculum replet de premis i reconeixements a la seva labor didàctica i divulgativa.
 
Els membres de L´Harmonia ja han ofert altres actuacions en els espais urbans de FGV com el concert de nadal del passat 23 de desembre en el qual van participar prop de cent persones, l’assaig-concert realitzat al novembre en l’estació de Mercat o l’audició de professors del 26 de novembre oferta en Estels.
 
Les audicions de la Societat Musical L’Harmonia/ continuaran les pròximes setmanes amb altres actuacions que donaran oportunitat a aquests joves músics de mostrar el seu art i amenitzar el viatge als usuaris del transport públic. De fet, divendres que ve en el mateix escenari està prevista altra audició en la qual participaran prop de 30 joves virtuosos de la música.
 
Programa de MusicTRAM (març 2011)
 
11 març / Estació de Mercat
Audició d’Alumnes
 
25 març / Estació d’Estels
Cor Contrapuntum

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...