Preguntes freqüents

Escriu les paraules clau del teu dubte

Les nostres preguntes

  • Telefonar al 112
  • Avisar mitjançant els intèrfons
  • Dirigir-se a un agent d’FGV o a un vigilant de seguretat
  • Cridar a Atenció al Client de TRAM d’Alacant 900 72 04 72

L’ampliació de la gratuïtat fins al 30 de juny de 2024 s’actualitza realitzant una recàrrega en les màquines automàtiques de venda de títols.


Si has perdut o t’han robat el teu Abonament Temporal Jove gratuït, has de sol·licitar cita prèvia en aquest enllaç perquè et lliurem un nou de substitució.


Si el teu abonament Temporal Jove gratuït Temporal Jove ha deixat de funcionar, has de sol·licitar cita prèvia perquè et lliurem una nova de substitució.


Sí, necessites un suport especial per a viatjar amb l’Abonament Temporal Jove gratuït, no és vàlid cap altre suport que ja tingues. El suport de l’Abonament Temporal Jove gratuït és específic per a aquest ús i és gratuït.


Tràmit de cita prèvia per a l’obtenció de l’Abonament Temporal Jove gratuït:

Demana la teua cita prèvia presencial en este enllaç >>>

Instruccions:

  • Selecciona el centre o estació de recollida, el dia i l’hora de la teua cita presencial. Per a la recollida del teu Abonament Temporal Jove gratuït has d’acudir amb el document identificatiu i el resguard de la teua cita (imprès o digital).
  • Pot anar a arreplegar-ho una persona diferent a la sol·licitant sempre que porte el document original i el resguard de la cita (imprès o digital). Per a la recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït amb número de SIP cal presentar, a més, el llibre de família.

Característiques i condicions d’ús de l’Abonament Temporal Jove gratuït >>>


Sí, l’Abonament Temporal Jove gratuït la pot arreplegar una altra persona encara que no siga el titular, sempre que presente el número de cita rebut en el seu email i el DNI original de la persona sol·licitant.


Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia

Centres habilitats per a l’emissió i recollida de l’Abonament Temporal Jove gratuït, sempre amb cita prèvia
Estació Laborables Dissabtes
Luceros 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Mercado 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Benidorm 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Gata 8:00 – 20:00 8:00 – 14:00
Dénia 8:00 – 20:00
Punt del Client de Luceros 8:00 – 14:30  

l’Abonament Temporal Jove gratuït és una targeta personal i intransferible que permet a les persones menors de 31 anys viatjar gratuïtament per la xarxa de TRAM d’Alacant sense límit de viatges, fins al 30 de juny de 2024.


Ho poden sol·licitar el col·lectiu de joves de fins a 30 anys d’edat, inclusivament, en el moment de la seua sol·licitud, que serà efectiva fins al 30 de juny de 2024, inclusivament.


L’Abonament Temporal Jove gratuït és específic per a viatjar en TRAM d’Alacant o en Metrovalencia. Podràs obtenir diverses cites per a cada document identificatiu a través del seu web corresponent.


Amb l’Abonament Temporal Jove gratuït pots viatjar per la xarxa de TRAM d’Alacant sense límit de viatges, per a menors de 31 anys, fins al 31 de desembre de 2023.


No, l’Abonament Temporal Jove gratuït és totalment gratis, inclòs el suport.


Sí, cada vegada que inicies un viatge has de validar el teu abonament Temporal Jove gratuït, igual que s’ha de fer amb qualsevol altre títol de transport.


No, l’ampliació de la gratuïtat fins al 30 de juny de 2024 s’actualitza realitzant una recàrrega en les màquines automàtiques de venda de títols.