Data
05 de January de 2011

Corredors i afeccionats opten majoritàriament pel TRAM per a arribar a l’I Mitja Marató d’Alacant

I Medio Maratón Alicante

 
Els corredors i afeccionats que van acudir ahir a l’I Mitja Marató d’Alacant van optar majoritàriament per utilitzar els serveis del TRAM per a arribar a la zona en la qual es desenvolupava aquesta prova esportiva. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha col·laborat en l’organització d’aquesta prova i ha permès que tots els participants inscrits utilitzessin gratuïtament trens i tramvies per a arribar o retirar-se de la competició.
 
TRAM Metropolità d’Alacant s’ha sumat així als esforços realitzats pels organitzadors d’aquesta prova, que discorria per un circuit urbà, que comprenia gairebé tota la façana litoral de la ciutat i que ha mantingut tallades al tràfic de vehicles privats algunes de les principals vies d’accés per carretera al centre de la ciutat.
 
En total, els corredors han recorregut una distància de 21.097 metres per un circuit doble entri Sangueta i la zona del Varadero que passava al costat de diverses estacions de la xarxa TRAM menjo Sangueta -en la qual tenen parada les composicions de la L-1, L-3 i L-4- o Porta del Mar i La Marina, connectades amb aquest baixador pels tramvies llançadora de la línia 4L.
 
La xarxa de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana d’Alacant oferia als ciutadans una infraestructura de transport còmoda, ràpida i segura perquè tots els veïns acudeixin a l’àrea en la qual es disputa la prova i retirar-se sense aglomeracions ni problemes de tràfic.
 
Amb iniciatives d’aquest tipus TRAM vol animar als ciutadans a utilitzar el transport públic diàriament i, especialment, els dies en els quals els desplaçaments per la ciutat són més problemàtics per la gran afluència de públic o per les restriccions al tràfic rodat.
 
L’I Mitja Marató Ciutat d’Alacant és una proposta municipal per a fomentar la pràctica esportiva i hàbits de vida saludables amb la qual FGV ha volgut col·laborar i contribuir en tant que sigui possible perquè la cita sigui un èxit i tingui continuïtat en posteriors edicions.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...