Data
14 de July de 2016

El gerent de FGV i l’alcalde de Teulada analitzen el servici del TRAM d’Alacant al seu pas pel municipi

El director gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, i l’alcalde de Teulada, Carlos Linares Bañón, han mantingut hui una reunió de treball per a analitzar distintes qüestions relacionades amb el servici que presta el TRAM Metropolità d’Alacant al seu pas per este municipi.

Ens les distintes actuacions a realitzar, destaca la proposta de l’Ajuntament de replantejar la via en les voltants de l’estació de Teulada com a conseqüència de la modificació que inclou el nou Pla General d’Ordenació Urbana del municipi. Des de FGV s’ha apuntat que esta sol·licitud es pot incloure aprofitant les obres que es van a dur a terme amb motiu de la modernització de la Línia 9 del TRAM d’Alacant entre Altea i Teulada.

Així mateix, en la reunió s’ha tractat la solució del problema existent d’aigües pluvials en la zona pròxima a l’estació i l’ampliació de l’aparcament de l’estació de FGV en esta localitat.

També s’ha abordat la possibilitat de col·laborar de manera conjunta l’Ajuntament de Teulada i FGV per a potenciar l’ús de la Línia 9 en el municipi, tant des del punt de vista turístic com de mitjà de transport per a comunicar als veïns de la zona amb els extrems de la línia a Dénia i Benidorm i la resta de poblacions pels quals discorre la línia.

Des de FGV s’ha explicat que, actualment, la Línia 9 del TRAM d’Alacant es troba en procés de modernització i que, en breu, finalitzaran les obres de renovació de via del tram Altea-Calp, la qual cosa permetrà recuperar la normalitat de la circulació de trens entre Benidorm i Dénia.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...