Data
02 de December de 2016

El Mussol dels Marines del TRAM prestarà este cap de setmana els seus últims servicis nocturns de l’estiu

El Mussol dels Marines, el servici nocturn en els caps de setmana de la Línia 9 del TRAM d’Alacant que unix Benidorm i Dénia, oferirà els seus últims servicis demà divendres i passat dissabte, 2 i 3 de setembre, respectivament. El Mussol dels Marines realitza parades a Benidorm, Disc Benidorm, Camí Coves L’Alfàsdel Pi L’Albir, Altea, Garganes, Cap Negret, Olla d’Altea,´Calp, Benissa, Teulada, Gata de Gorgos, La Xara, Alqueries i Dénia. Dénia.

Este servici nocturn, que es va recuperar el passat any, es presta amb la finalitat d’oferir una alternativa al vehicle privat i afavorir la mobilitat entre unes poblacions que destaquen pel seu enorme potencial turístic. De fet, gràcies a ell, FGV atén les necessitats de transport de les principals zones d’oci i diversió de les comarques de les Marines a què els veïns i turistes solen acudir en les nits d’estiu.

TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.

Enguany, el servici nocturn d’El Mussol dels Marines ha combinat els trens que circulen entre Benidorm i Calp amb els autobusos alternatius que s’han habilitat entre Calp i Dénia com a conseqüència de la interrupció de la circulació ferroviària a causa de l’estat de la via i fins que concloguen les obres d’adequació del tram. L’empresa pública ja ha planificat una sèrie d’actuacions en esta infraestructura per a adequar-la als estàndards de qualitat, confort i seguretat de la resta de la xarxa de FGV.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...