Data
27 de October de 2010

El Nanotram arriba per primera vegada a la Platja de San Juan amb l’espectacle ?Contes del caballito de fusta?

 
 Nonotram Londres 1
 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va dur ahir diumenge a la Platja de San Juan l’espectacle “Contes del caballito de fusta”, una representació dirigida especialment als més petits per a donar a conèixer els serveis del TRAM i animar a les famílies a desplaçar-se en aquest mitjà de transport.
 
 
 
Aquesta era la primera vegada que les actuacions Nanotram arribaven a la zona de l’Avinguda Niça, a la qual el TRAM presta servei des de principis d’any, amb la prolongació de la Línia 4.
 
 
 
Així, la companyia teatral Teatre Buffo va escenificar el seu espectacle de titelles i cuentacuentos en el passeig marítim a l’altura del baixador Londres de la Línia 4, seguit per desenes de persones.
 
 Nanotram Londres 2
 
En aquesta ocasió TRAM Metropolità d’Alacant va organitzar una creativa escenificació de diverses obres curtes, aptes per a un públic de dos anys des d’ara, amb qüestions com l’autoestima o la solidaritat com teló de fons.
 
 
 
Tots els assistents han rebut obsequis i regals promocionals del TRAM que pretenen animar als ciutadans a tenir sempre presenti aquest mitjà de transport.
 
 
 
Aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
 
 
La del diumenge no ha estat l’única actuació Nanotram dirigida als més petits prevista durant aquest any, anteriorment TRAM va organitzar trobades semblades en els baixadors de Teulada, La Vila Joiosa o Miriam Blasco.
 
 
 
Així mateix, el 15 d’agost, per a tancar la temporada d’estiu la desocupada de Muchavista, al Campello, acollirà l’espectacle “La màquina fantàstica”.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...