Data
18 de November de 2010

El Nanotram oferix en la Platja de Muchavista l’espectacle per a xiquets ‘La màquina fantástica’
El baixador de Muchavista d’El Campello, en el que paren els tramvies de la Línia 3, va ser el lloc triat per a representar l’espectacle ‘La màquina fantástica’, a càrrec de la companyia Tramant Teatre.

En esta ocasió TRAM Metropolità d’Alacant va organitzar per a entretindre als més xicotets una creativa escenificació en què es promou entre altres qüestions el respecte al medi ambient. L’obra va incitar la imaginació dels més xicotets que es van convertir en protagonistes de la festa.

Empleats del TRAM van ubicar junt amb l’escenari un lloc informatiu en què van repartir als assistents plans, fullets informatius i obsequis per a tots els seguidors d’este mitjà de transport.

Enguany les activitats Nanotram s’han inclòs dins de la campanya Gent Supertram amb la que FGV pretén animar a tots els ciutadans a què se sumixen a les seues propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es convertisquen en fidels usuaris d’este mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.

La del diumenge no va ser l’única actuació Nanotram dirigida als més xicotets d’enguany, anteriorment TRAM va organitzar trobades semblants en els baixadors de Teulada, La Vila Joiosa, Miriam Blasco o l’Av. Niça de la Platja de Sant Joan.

Així mateix, TRAM realitza contínuament una campanya de sensibilització entre els més menuts perquè es convertisquen en futurs usuaris d’este mitjà de transport ecològic i sostenible. A ells es dirigix per exemple la campanya escolar ‘Conoce la teua TRAM’ o propostes com el Tren Ambiental en què els xicotets passen una divertida jornada mentres aprenen com funciona la xarxa de FGV.
Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...