Data
24 de July de 2018

El nou Bono 10-Jove del TRAM d’Alacant comença a comercialitzar-se a partir del 24 d’abril

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) comença a comercialitzar a partir del 24 d’abril la seua nova Targeta Jove. Esta nova targeta personalitzada permet que els jóvens, de fins a 30 anys inclusivament, disfruten d’un 15% de descompte sobre la targeta portamonedes TuiN en Metrovalencia i el bo de 10 viatges en el TRAM d’Alacant. 

En els casos dels famílies nombroses i monoparentals, el descompte del 15% s’acumularà al del 20% (generals) o el 50% (especials) que disfruten els seus membres.
 
El director gerent de FGV, Juan Andrés Sánchez Jordà ha explicat que “esta iniciativa forma part dels mesures impulsades per la Conselleria d’Habitatge, Obres Publiques i Vertebració de Territori que dirigix María José  Salvador per a millorar l’atenció i el servici que és presta per part de FGV als usuaris de Metrovalencia i TRAM d’Alacant, per mitjà de la promoció i fidelització de l’ús del transport públic entre els mes jóvens”.
 
El públic objectiu de la targeta son els persones de fins a 30 anys d’edat, sense edat mínima. A València suposa un 45% dels usuaris del metro i tramvia i a Alacant un 12% (el percentatge és menor per no incloure els usuaris exclusius de la Zona TAM, que ja disposen de descomptes a través d’altres títols).
 
“La nova Targeta Jove és carrega en una targeta sense contacte personalitzada, amb un disseny específic per a cada explotació, que és pot sol·licitar en els Espais i Punts del Client en Metrovalencia i en els estacions servides del TRAM d’Alacant” hi ha assenyalat Sánchez Jordà.
 
A Alacant la targeta és denomina Bono-10 JOVE, amb un descompte del 15% sobre el Bono-10, títol propi del TRAM d’Alacant, que permet realitzar 10 viatges per la combinació zonal triada (excepte Zona TAM Metropolitana). Del preu actual per a una zona, 7,60 euros, és passa a 6,50 euros; del cost de dos zones, 14 euros, és passa a 11,90 euros, i així successivament amb la resta de zones, aplicant el 15% de descompte.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...