Data
12 de November de 2009

El TRAM col·labora amb l’Associació de Donants de Sang d’Alacant per a conscienciar empleats i usuaris

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant ha subscrit un acord marc de col·laboració amb l’Associació de Donants de Sang de la província d’Alacant (ADSPA) per a promoure la donació altruista de sang entre els seus treballadors i usuaris i la conscienciació ciutadana.

 

En virtut d’este conveni, i per a recolzar esta campanya, FGV autoritza la cessió de distints espais i suports com a elements informatius i promocionals. Així, FGV es compromet a cedir durant determinats períodes del 2009 a l’ADSPA –A concretar segons la programació de les col·lectes del Centre de Transfusions d’Alacant-, els espais publicitaris que hi haja disponibles en els diferents suports de les estacions i interior de les unitats per a promocionar les campanyes.

 

A més, FGV promourà de forma activa la participació dels seus treballadors en el desenrotllament de la campanya i difondrà la mateixa entre els seus empleats invitant a la seua participació.

 

Per la seua banda, l’ADSPA autoritzarà a FGV la utilització de la imatge corporativa de la campanya de comunicació per a l’edició de fullets i un altre material informatiu o promocional.

 

L’acord té vigència anual, podent prorrogar-se anualment si tots o alguns dels espais cedits no són necessaris per a FGV després d’eixa data.

 

Línia 0

 

FGV ha inclòs este acord de col·laboració dins de les iniciatives que desenrotlla a través de Línia 0 amb l’objectiu de contribuir a la donació de sang. Línia 0 és una iniciativa amb què FGV assumix el compromís de promoure conductes solidàries entre els seus usuaris i participar activament en les campanyes de sensibilització que desenrotllen institucions públiques i entitats sense ànim de lucre.

 

En este sentit, FGV va firmar a principis d’este mes un acord amb l’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Acció Social, per a col·laborar en la campanya de sensibilització posada en marxa este estiu per a reduir el consum d’alcohol.

 

Per a això, FGV – TRAM ha retolat un tramvia que circularà durant tot l’estiu amb el lema de la campanya, “Este estiu, zero graus”, un eslògan que transmet la idea de consum responsable des d’una perspectiva positiva.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...