Data
23 de October de 2010

El TRAM d’Alacant acosta als espectadors a les vetllades del festival musical SummerJazz
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acosta aquest estiu als espectadors a les diferents vetllades musicals programades pel Summerjazz. El festival se celebra en tres viles senyorials de la província d’Alacant, situades al Campello, Altea i Dénia en les quals la música es fondrà amb l’entorn i la degustació d’alguns dels vins més representatius de la D.O. d’Alacant.

 

TRAM Metropolità d’Alacant col labora al costat d’altres organitzadors i entitats promotores en la difusió d’aquest esdeveniment cultural, i anima als seus usuaris a assistir als concerts programats tres caps de setmana successius entre el 23 de juliol i el 8 d’agost.

 

Les finques triades per a albergar aquests espectacles musicals disten pocs metres de les estacions de TRAM. A més, en el cas dels concerts organitzats en la Finca Vila Marco del Campello, els assistents tenen la possibilitat d’assistir i retirar-se amb tramvia, des del baixador dels Llances, pròxim al recinte, gràcies als serveis nocturns del Tramnochador.

 

Els espectadors que acudeixin els divendres 23 i 30 de juliol o el 6 d’agost a aquesta emblemàtica vila del Campello, poden desplaçar-se fins al lloc del concert còmodament, sense embusos, ni altres problemes de tràfic en qualsevol dels tramvies de la Línia 3 amb desocupada en el citat baixador.

 

Els trens surten cada 30 minuts d’Estels en el centre d’Alacant i, en sentit contrari de les estacions del Campello o Venda Lanuza.

 

Per a la retirada, després del concert, el *Tramnochador prestarà servei amb la mateixa freqüència encara que l’estació terme a Alacant serà Porta del Mar. D’aquesta forma els espectadors podran gaudir tant de la música i de l’entorn com dels vins de la D.O. Alacant .

 

Summerjazz va néixer com un cicle de concerts inspirat per la bellesa de les tres finques del segle XIX en les quals tenen lloc les actuacions. Els concerts es desenvolupen en uns espais amb un encant especial que ajuden a apreciar, més si cap, la música dels intèrprets. Aquest any, les actuacions contaran amb artistes de la talla d’Eva Cortés, The Big Jamboree i Trecey Reid Quartet. Moure’s en Tramnochador .

 

El Tramnochador és un servei de trens engegat per FGV durant l’estiu per a facilitar la mobilitat de totes aquelles persones que vulguin desplaçar-se a la nit en un mitjà de transport segur i sostenible. Funciona els dijous, divendres i dissabtes, entre el 1 de juliol i el 4 de setembre, i connecta l’estació de Porta del Mar amb El Campello, Benidorm i la Platja de San Juan.

 

D’aquesta forma FGV dóna servei a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i d’altres localitats a les quals la gent sol acudir de marxa a l’estiu. Els serveis nocturns de FGV en període estival, es van engegar per primera vegada en 1988 i el passat estiu van ser usats per més de 58.000 persones.

 

Els usuaris poden consultar els horaris del TRAM en la web www.fgvalicante.com, el telèfon d’atenció al client 902720472, així com en els cartells exposats en estacions i trens.
Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...