Data
26 de February de 2011

El TRAM d’Alacant acull demà en l’estació d’Estels una audició de la Societat Musical L´Harmonia


L’estació d’Estels del TRAM Metropolità d’Alacant acull demà, a partir de les 19:00 hores, una audició interpretada pels professors de la Societat Musical L´Harmonia que convertiran aquesta cèntrica instal·lació en un escenari alternatiu.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha organitzat en col·laboració amb aquesta entitat cultural alacantina una representació emmarcada dintre de les propostes de MusicTRAM que duu la música a les estacions i acosta la cultura a aquests espais urbans.
 
Aquesta és la segona col·laboració que els membres de L´Harmonia realitzen amb FGV després de l’assaig-concert ofert dissabte passat 13 de novembre en Mercat. El bon enteniment entre ambdues institucions farà possible que, al llarg dels pròxims mesos, l’experiència es repeteixi en aquesta i altres instal·lacions de la xarxa TRAM.
 
A partir de les 19:00 hores, tots els veïns de la ciutat i els usuaris de TRAM Metropolità d’Alacant podran assistir gratis a aquesta actuació que pretén conjuminar la cultura amb un servei urbà i quotidià com el TRAM utilitzat cada dia per milers de ciutadans i que, per tant, és una estupenda plataforma per a qualsevol iniciativa artística.
 
Els concerts de MusicTRAM formen també parteix de la iniciativa Gent SuperTRAM, engegada fa uns mesos per a dur a tots els alacantins i usuaris del tramvia diferents propostes d’oci i cultura per a guanyar adeptes a aquest mitjà de transport sostenible i a la seva filosofia vertebradora de les ciutats que comunica.
 
L’orquestra se situarà en el rebedor de l’estació d’Estels, al que tenen accés tant qui van a agafar el TRAM com la resta de persones que utilitza la infraestructura de FGV com pas subterrani per a transitar de forma més còmoda -evitant el tràfic de la superfície- entre els eixos urbans que connecten els seus accessos.
 
Des que a l’agost de 2005, la Societat Musical L’Harmonia/, va irrompre en el panorama cultural d’Alacant, la música de banda té un important referent en aquesta agrupació, que a pesar de la seva joventut, posseïx un curriculum replet de premis i reconeixements a la seva labor didàctica i divulgativa. Actualment, 70 músics, entre els quals es troben professionals i estudiants de Conservatori, sota l’experta batuta de José Tomás Moñinos Baeza, són el reflex de la il·lusió, el treball i l’amor per la música.
 
Programa de MusicTRAM (novembre-desembre 2010)
 
26 de novembre / Estació d’Estels
 
Audició
 
23 de desembre / Estació d’Estels
 
Concert de Nadal

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...