Data
18 de September de 2015

El TRAM d’Alacant amplia el seu servici en Fogueres per a facilitar la mobilitat dels alacantins i visitants

El TRAM Metropolità d’Alacant ha programat del 20 al 24 de juny ampliacions en horari nocturn de trens i tramvies per a facilitar la mobilitat dels alacantins i visitants durant les festes de Fogueres.

Ferroccarlis de la Generalitat Valenciana (FGV) augmenta durant Fogueres la seua oferta de servici al posar en circulació 22 tramvies i 9 tren-TRAM per a cobrir els trajectes previstos de les Línies 1 (Estels-Benidorm); 2 (Estels-Sant Vicente del Raspeig); 3 (Estels-El Campello); i 4 (Estels-Platja de Sant Joan). Amb la finalitat de millorar el servici estos dies, la Línia 1 de tren-TRAM que unix Estels i Benidorm realitzarà parada en Muchavista i Costa Blanca.

Les parades convocades per una agrupació sindical entre el 20 i el 24 de juny, de 23:30 hores a 4:30 hores, han obligat a establir per part de la Direcció General de Treball uns servicis mínims del 60 per cent en eixos períodes concrets. La resta de les jornades el TRAM d’Alacant oferirà el servici previst per a Fogueres amb total normalitat.

No obstant això, les parades convocades per esta secció sindical impedixen que es puga oferir servici nocturn del 25 al 29 de juny com ha sigut habitual en anys anteriors amb motiu dels castells de focs artificials previstos per a eixes dates.

Per a més informació sobre els servicis previstos, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.Es

Tramvies en doble composició

El TRAM d’Alacant torna a realitzar enguany un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes al centre de la ciutat amb motiu de la mascletà. Els tramvies de línies 2 i 4 circularan en composició doble durant tot el dia.

Com l’any passat, FGV en coordinació amb els servicis municipals de seguretat, tancarà l’estació d’Estels a les 13:30 hores fins a 14:15 hores aproximadament entre el dia 18 i el 24 a causa del perill que pot representar que les instal•lacions romanguen obertes durant la mascletà. FGV i l’Ajuntament han acordat que el tancament es faça pel menor temps possible per a no interferir en el servici ferroviari i, en tot cas, la pròxima estació de Mercat romandrà oberta per a donar servici als usuaris.

Campanya promocional dels servicis de Fogueres

Els alumnes de l’Escola d`Art i Superior de Disseny d`Alacant (EASDA) han sigut enguany els encarregats d’elaborar el cartell dels servicis del TRAM d’Alacant per a Fogueres. Els guardons han sigut l’equip compost per Daniel Brau Albert, Marta González Pérez, Luis Esteban Cuesta Yeste, José Bordajandi Comes, i David Leiva Díaz amb el cartell “Deixa el cotxe i agafa el Tram”, igual que altres treballs presentats, es poden admirar en l’estació d’Estels.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...