Data
30 de June de 2011

El TRAM d’Alacant circula fins a la matinada per a facilitar l’accés al concurs de focs artificials

El TRAM Metropolità d’Alacant circula estos dies fins passades les dos de la matinada per a facilitar l’accés de tots els ciutadans al concurs de focs artificials que se celebra cada nit en la platja del Va acariciar. Així, els alacantins poden assistir amb comoditat i en transport públic a l’espectacle pirotècnic que té lloc cada nit, fins a dimecres que ve 29 de juny, i que posa fi a les festes de Fogueres.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst per als pròxims dies una prolongació de l’horari dels tramvies de les Línies 3 i 4. Estes dos línies canviaran a més la seua capçalera a Porta del Mar a partir de les 22:40 hores –Primer servici especial nocturn- per a deixar els clients en l’estació més pròxima a la platja.

Així, els tramvies de la Línia 3 que arriba al El Campello i la Línia 4 que unix la capital amb la platja de Sant Joan, eixiran des del baixador de Porta del Mar -ubicat en la platja d’El Postiguet- fins passades les 2:00 hores de la matinada per a facilitar la retirada dels milers de veïns que cada nit es congreguen en esta zona per a veure els focs que tanquen una setmana de festes.

En total, FGV ha programat tretze dies de servicis especials -del 17 al 29 de juny- per a les festes de Fogueres amb servicis ininterromputs de trens durant les 24 hores o circulacions fins a altes hores de la matina depenent de la programació festera.

Amb el lema “Fogueres 2011. Enguany seran TRAMendas” FGV ha recordat estos dies a tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se per la ciutat.

La resposta dels alacantins a la crida per a utilitzar el transport públic ha sigut magnífica i més de 230.000 usuaris van utilitzar el TRAM per a desplaçar-se per la província alacantina entre el 18 i el 25 de juny.

Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.tramalicante.es

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...