Data
29 de July de 2013

El TRAM d’Alacant col•labora amb el Benidorm Low Cost Festival per a facilitar l’accés als participants

 
El TRAM Metropolità d’Alacant col•labora amb el Benidorm Low Cost Festival que se celebra del 26 al 28 de juliol, en la ciutat esportiva “Guillermo Amor”, per a facilitar l’assistència als milers de participants previstos.

FGV oferix el divendres i dissabte nit els serveis del Tramnochador per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudisca a aquest esdeveniment musical. El Low Cost Festival aconseguix enguany la seua cinquena edició amb una previsió d’assistència pròxima a les 20.000 persones, segons els organitzadors.

La parada de Benidorm del TRAM està a uns cinc minuts de la ciutat esportiva Guillermo Amor que albergarà tots els concerts programats en el festival.

Al seu torn enguany els assistents que es desplacen fins a Alacant amb l’AU compten amb el servei gratuït del TRAM fins a Benidorm, gràcies a l’acord de col•laboració firmat entre FGV i Renfe.

Servei nocturn durant el festival

Dos tren-TRAM nocturns circulen per la Línia 1 entre l’estació d’Estels i Benidorm les nits dels divendres i dissabtes d’estiu amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dues composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores. La primera circulació del matí ix a les 6:35 hores festa i gaudir amb les actuacions de djs programades.

Aquestes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila o El El Campello i a Alacant en diverses parades que permeten enllaçar amb les altres línies del metropolità. L’objectiu és que no siga necessari utilitzar el vehicle particular en les nits d’estiu, quan el cansament i l’alcohol poden convertir-se en un perillós company de viatge.

Per a consultar els horaris FGV posa al servei dels seus usuaris la web www.tramalicante.es i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...