Data
18 de February de 2010

El TRAM d’Alacant entra en la Guia d’activitats escolars de l’Ajuntament amb el programa ?A descobrir el tramvia’
Alumnes del col.legi Santa Teresa visiten els Tallers del TRAM 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant ha entrat per primer any en la Guia d’activitats escolars programada per l’Ajuntament d’Alacant i la Regidoria d’Educació i que dirigix la seua oferta als centres educatius de la ciutat d’Alacant.

Amb el programa “A descobrir el TRAM”, FGV pretén conscienciar als més xicotets sobre la importància que té el tramvia com a mitjà de transport per al desenrotllament d’una ciutat més còmoda, preocupada pel medi ambient i per la qualitat de vida dels seus ciutadans. A través de les diferents accions proposades, FGV transmet als escolars valors bàsics i fonamentals com l’ecologia, medi ambient, transport, qualitat de vida, seguretat i convivència.

Dirigida a alumnes d’Educació Infantil i Primària, l’activitat “A descobrir el tramvia” consistix en xarrades i visites a les instal·lacions del TRAM, que permeten conéixer els xiquets de forma divertida aspectes relacionats amb el tramvia com a element que forma part del desenrotllament del seu entorn. En totes les xarrades i visites es presenta els xiquets informació audiovisual i se’ls obsequia amb un regal del tramvia. Les visites poden fer-se a l’estació de la Marina, als tallers i cotxeres d’El Campello, a les diverses estacions, mentres que les xarrades poden dur-se a terme en el propi centre escolar. 

Per a sol·licitar una visita al TRAM dins del programa “A descobrir el tramvia”, el centre escolar interessat ha de contactar cridant al telèfon d’Atenció al Client (965 26 93 06-900 72 04 72) amb almenys 15 dies d’antelació per a realitzar l’activitat i programar de la manera més adequada l’activitat, tant pel nombre d’alumnes com pel material didàctic a utilitzar. 

Visita del Col·legi Santa Teresa 

Ahir dilluns, 16 de novembre, es va celebrar la primera visita d’alumnes al TRAM dins del programa “A descobrir el tramvia”. Un grup compost per al voltant de 60 xiquets d’Infantil i Primària del Col·legi Santa Teresa d’Alacant va viatjar des de Mercat fins als Tallers d’El Campello, on van poder conéixer més detalls sobre el funcionament dels tramvies i trens, normes de comportament i avantatges de viatjar amb un transport sostenible i accessible.

 

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...