Data
27 de October de 2017

El TRAM d’Alacant facilita l’accés al Low Festival de Benidorm les nits del 28 i 29 de juliol

TRAM d’Alacant facilitarà l’accés al Low Festival de Benidorm que se celebra aquest cap de setmana, del 28 al 30 de juliol, en la Ciutat Esportiva “Guillermo Amor” d’aquesta localitat. D’aquesta manera, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) amplia els servicis nocturns del Tramnochador el divendres i dissabte nit per a facilitar l’accés i eixida del públic que acudeix a aquest festival.

El Low Festival és un esdeveniment musical que durant tres dies acull una àmplia representació de grups i dj’s nacionals i internacionals i que en les seues últimes edicions ha acollit prop de 25.000 persones. Entre els grups confirmats destaquen The Pixies, que actuaran el divendres, Franz Ferdinand, The Hives, i Nada Surf, que encapçalen el cartell la nit del dissabte; així com Mando Diao, Lori Meyers i Fangoria que són els principals del diumenge.

El Tramnochador funciona de manera habitual enguany els divendres i dissabtes entre els dies 30 de juny i el 26 d’agost, permetent connectar a través de les Línies 1, 2, 3 i 4 del TRAM d’Alacant l’estació de Luceros amb les principals zones d’oci nocturn d’Alacant i de la província.

Durant el Low Festival dos tren-TRAM nocturns circularan per la Línia 1 entre l’estació de Luceros i Benidorm la nit del divendres i el dissabte, amb eixida a les 00:25 hores i a la 01:55 hores des del centre de la capital. A més d’aquests dos trens, FGV ha habilitat altres dos composicions en direcció El Campello – Benidorm, amb eixida a les 23:35 hores i 03:40 hores.

En sentit invers, junt amb l’horari normal del Tramnochador també s’ha habilitat dos composicions més amb eixida de Benidorm a les 00:53 hores i a les 05:00 hores. Aquestes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila-joiosa o El Campello i a Alacant, amb enllaç amb la resta de línies.

Al seu torn, el Mussol de Les Marines unirà Benidorm i Dénia el divendres i dissabtes, amb la particularitat que el servici ferroviari es realitzarà entre Benidorm i Calp, des d’on continuarà el recorregut amb autobús fins al final del viatge, Dénia, a causa de les obres de condicionament que s’estan desenrotllant en la Línia 9 del TRAM d’Alacant.

Així mateix, els viatgers que es desplacen fins a Alacant amb l’AU disposen del servici gratuït entre Luceros i Benidorm, a través de la Línia 1 del TRAM d’Alacant, gràcies a l’acord de col·laboració existent entre FGV i Renfe.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.es i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...