Data
20 de October de 2010

El TRAM d’Alacant facilita l’accés als espectacles de música i dansa del Tossal de Manises

 

 
TRAM Metropolità d’Alacant és el mitjà de transport més còmode per a acudir als espectacles de música i dansa que com cada estiu acollirà el Tossal de Manises. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (*FGV) acostarà als seus usuaris fins als voltants del recinte i, a més, els dijous, divendres i dissabtes oferirà els serveis del Tramnochador para facilitar el retorn.
 
 
El baixador de Albufereta, en el qual tenen parada les Línies 3 i 4, és el més pròxim al jaciment històric en el qual es desenvolupen totes aquestes actuacions. Les desocupades de Lucentum -L1, L3, L4-, i Sergio Cardell o Miriam Blasco -L4- també estan situades a poca distància del punt triat per a situar l’escenari.
 
 
Els trens i tramvies de les Línies 1, 3 i 4 tenen una capçalera comuna en el centre d’Alacant situada en l’estació d’Estels. Quan aquests trajectes són cobertscobrits pels serveis especials del Tramnochador la capçalera es trasllada a l’estació de Porta del Mar. Cadascuna d’aquestes composicions surt de la primera de les desocupades amb una freqüència de 30 minuts, i triga aproximadament deu a arribar als baixadors de Albufereta o Lucentum.
 
 
En sentit contrari, també es pot arribar fins a aquests punts amb els tramvies que parteixen des de Venda Lanuza/El Campello o la Platja de San Juan i amb els trens-TRAM que surten de Benidorm i efectuen parada en Lucentum.
 
 
Espectacles per a tots els gustos
 
 
Les actuacions al Tossal de Manises són un espectacle organitzat cada estiu per la Diputació d’Alacant que oferix als veïns una variada oferta cultural que pretén arribar a un públic amb diferents gustos i interessos culturals. TRAM facilita el transport, tant a l’anada com a la volta, a gairebé totes les representacions.
 
 
Així, el primer dels cicles programats serà el Fijazz que, comença el pròxim 21 de juliol i es perllongarà fins al dia 25 del mateix mes. Aquest festival permetrà gaudir als amants del gènere amb les actuacions de Tania Maria Brazilian *Band, Michel Camilo acompanyat de Tomatito, Yellowjackets, Stanley Clarke i Hirohimi i de David Sanborn.
 
 
A partir del 27 de juliol i fins al 22 d’agost en la mateixa ubicació comença el Festival d’Estiu de Lucentum amb una programació de concerts, balls i sarsueles i teatre oberta a gairebé tots els gustos i estils.
 
 
Els dies 27, 29 i 31 de juliol s’han programat representacions teatrals de clàssics com Shakespeare o Calderón de la Barca; mentre que els dies 6, 7 i 8 d’agost els espectadors gaudiran de les veus de Tamara, Marta Sánchez i Bertín Osborne.
 
 
Per al 12, 13 i 15 d’agost s’han programat tres espectacles de dansa protagonitzats per figures de primera línia com Rafael Amarg o companyies de professionals consagrats com la de Aída Gómez o el ballet de la Comunitat de Madrid, dirigit per Víctor Ullate. El festival es tanca amb cinc actuacions líriques successives, entre el 18 i el 22 d’agost, a càrrec de corals i penyes líriques de la província que pujaran a l’escenari algunes de les sarsueles més populars del repertori.
 
 
Els espectacles que queden totalment cobertscobrits pels serveis de TRAM en els seus accessos d’anada i volta són:
 
– Dijous 22 de juliol: Fijazz, Michel Camilo i *Tomatito.
 
– Divendres 23 de juliol: Fijazz, Yellowjackets.
 
– Dissabte 24 de juliol: Fijazz,Stanley Clarke i Hirohimi.
 
– Dijous 29 de juliol: teatre, “El passeig romàntic” autors del romanticisme espanyol.
 
– Dissabte 31 de juliol: teatre, “El galant fantasma” de Calderón de la Barca.
 
– Divendres 6 d’agost: veus, Tamara.
 
– Dissabte 7 d’agost: veus, Marta Sánchez.
 
– Dijous 12 d’agost: balla Victor Ullate. Ballet de la C. de Madrid.
 
– Divendres 13 d’agost: dansa, Rafael Amargo.
 
– Dijous 19 d’agost: sarsuela “Luisa Fernanda” per la Coral Crevillenta.
 
– Divendres 20 d’agost: sarsuela “Katiuska” per la Coral Il·licitana.
 
– Dissabte 21 d’agost: sarsuela “El cantar del arriero” per la Penya Lírica Alacantina.
 
 
Per a més informació sobre serveis i horaris, FGV posa al servei dels seus usuaris la pàgina web www.fgvalicante.com i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...