Data
31 de July de 2014

El TRAM d’Alacant ha desplaçat a 150.000 viatgers durant la Setmana Santa

El TRAM Metropolità d’Alacant ha desplaçat a al voltant de 150.000 viatgers en els principals dies de Setmana Santa, des del Dimecres Sant al Domingo de Resurrecció. Aquestes dades suposen un increment del 18,20 per cent respecte al mateix nombre de dies d’una setmana amb servei regular, com per exemple les jornades 2, 3, 4, 5 i 6 d’abril, en la que es van registrar poc més de 125.000 usuaris.

Aquestes xifres inclouen els serveis especials programats pel TRAM d’Alacant per als dies 16, 17 i 18, d’11 a 02 hores, en els que es van produir prop de 8.000 moviments, pràcticament el doble que els haguts durant la Setmana Santa del passat any.

Els dies de nombre més gran de viatges durant la jornada en horari habitual van ser el Dimecres Sant i el Dijous Sant, mentres que, durant les franges horàries de serveis especials, els de major demanda van ser el Divendres Sant i el Dijous Sant.

El metropolità va ampliar els horaris dels tramvies de les Línies 2 (Luceros-Sant Vicent del Raspeig), L-3 (Estels-El El Campello) i L-44 (Estels-Plaça La Corunya) els dies 16, 17 i 18 per a afavorir la mobilitat dels ciutadans durant la Setmana Santa.

L’objectiu de FGV era facilitar als seus usuaris un transport públic ràpid i còmode perquè pogueren accedir a la capital alacantina i assistir a les processons que se celebraven en el centre fins a la matinada, sense necessitat agafar el cotxe. En total, TRAM va habilitar 75 tramvies especials en les tres jornades.

D’esta manera, TRAM va facilitar que els veïns i turistes d’Alacant pogueren utilitzar els seus serveis i evitar embossos i problemes d’aparcament que afectaven el centre d’Alacant, tant per l’afluència de públic durant aquests dies com pels diferents talls de tràfic que es van produir en els principals carrers i avinguts de la capital alacantina.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...