Data
30 de June de 2011

El TRAM d’Alacant ha habilitat servicis especials per a acudir al festival de focs artificials

El TRAM Metropolità d’Alacant ha habilitat este cap de setmana els servicis especials que han permés als alacantins assistir còmodament en transport públic a l’espectacle pirotècnic que ha tingut lloc cada nit entre el 25 i el 29 de juny, en la platja d’El Va acariciar.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst fins al 29 de juny una prolongació de l’horari regular de trens i tramvies per a facilitar als alacantins l’accés a la zona des de la que es llancen els castells de focs artificials.

Per a això, la capçalera de les línies que han realitzat els servicis especials estos dies s’ha desplaçat a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies de Luceros, Mercat i MARQ en horari nocturn.

El dissabte 25, dia de la primera sessió de focs, els trens i tramvies especials han circulat tota la nit fins que es va reprendre el servici regular del matí. Les freqüències de pas de la L-3 i L-4 han sigut cada 20 minuts.

A més, este dia hi han hagut dos circulacions entre Alacant i Benidorm: una en sentit ascendent que ha eixit a l’1:00 h de Porta del Mar, i una altra en sentit descendent que ha eixit a les 2:30 h de Benidorm.

Servicis del 26 al 29 de juny
Entre el 26 i el 29 de juny, els tramvies de la Línia 3 que arriba al El Campello i la Línia 4 que unix la capital amb la platja de Sant Joan, eixiran des del baixador de Porta del Mar -ubicat en la platja d’El Postiguet- fins passades les 2:00 hores de la matinada per a facilitar la retirada dels milers de veïns que cada any es congreguen en esta zona per a veure els focs que tanquen una setmana de festes.

En total, FGV ha programat tretze dies de servicis especials -del 17 al 29 de juny- per a estes festes amb servicis ininterromputs de trens durant les 24 hores o circulacions fins a altes hores de la matina depenent de la programació festera.

Amb el lema “Fogueres 2011. Enguany seran TRAMendas” FGV ha recordat estos dies a tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se per la ciutat.

TRAM ha realitzat un any més un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen disfrutar de les festes més importants de la ciutat d’Alacant.

Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...