Data
25 de September de 2013

El TRAM d’Alacant habilita a partir de matí serveis especials per a acudir al festival de focs artificials

El TRAM Metropolità d’Alacant habilita a partir de matí els serveis especials que permetran als alacantins assistir còmodament en transport públic a l’espectacle pirotècnic que té lloc cada nit entre el 25 i el 29 de juny en la platja d’El Va acariciar.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha previst per als pròxims cinc dies una prolongació de l’horari regular de trens i tramvies per a facilitar l’accés a la zona des de la que es llancen els castells de focs artificials.

Per a això, la capçalera de les línies que realitzen els serveis especials aquests dies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies d’Estels, Mercat i MARQ en horari nocturn. Els destins seran El Campello i Plaça La Corunya.

Els trens i tramvies addicionals funcionaran abans del llançament dels castells de focs artificials i, a partir de la 22:50 h i fins a les 2:10 hores, hi haurà tres trens des de Porta del Mar al El Campello (1, 1:55 i 2:10 hores) i altres tres a Plaça La Corunya (22:50, 0:55 i 1:33 hores) per a facilitar l’accés i retirada de la platja del Postiguet als que vullguen gaudir de les sessions del concurs internacional de focs artificials que es llancen cada dia a mitjanit des de la platja.

TRAM ha realitzat un any més un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen gaudir de les festes més importants de la ciutat d’Alacant.

Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.Com.Es

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...