Data
25 de March de 2011

El TRAM d’Alacant rep el Nadal amb una actuació de música i nadales en l’estació d’Estels

CONCIERTO NAVIDAD
 
El TRAM Metropolità d’Alacant ha rebut el Nadal amb magnificència amb l’actuació musical oferta ahir a la tarda en l’estació d’Estels, que va estar organitzada al costat de la Societat Musical L´Harmonia.
 
A partir de les 19:00 hores, les instal·lacions subterrànies de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) van acollir aquest concert de Nadal interpretat per l’orquestra L´Harmonia Jove. Els músics van estar acompanyats per les veus del Cor de L´escola de Musica de la Societat Musical L´Harmonia que van interpretar un repertori de nadales nadalenques.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha organitzat aquesta representació en col·laboració amb aquesta entitat cultural alacantina dintre de les propostes de Nadal al TRAM amb les quals pretén dur el Nadal a les seves instal·lacions i fomentar l’ús d’aquest transport públic en aquestes dates i durant la resta de l’any. Amb iniciatives d’aquest tipus TRAM fomenta entre els seus usuaris la música i la cultura.
 
Aquesta actuació nadalenca, que pretén conjuminar la cultura amb un servei urbà i quotidià com el TRAM utilitzat cada dia per milers de ciutadans i que, per tant, és una estupenda plataforma per a qualsevol iniciativa artística.
 
Els músics i el cor s’han situat en el rebedor de l’estació d’Estels, al que tenen accés tant qui van a agafar el TRAM com la resta de persones que utilitza la infraestructura de FGV com pas subterrani per a transitar de forma més còmoda -evitant el tràfic de la superfície- entre els eixos urbans que connecten els seus accessos.
 
Els membres de L´Harmonia ja han ofert altres actuacions en els espais urbans de FGV com l’assaig-concert del passat dissabte 13 de novembre en Mercat o l’audició de professors del 26 de novembre. El bon enteniment entre ambdues institucions farà possible que, al llarg dels pròxims mesos, l’experiència es repeteixi en aquesta i altres instal·lacions de la xarxa TRAM.
 
Des que a l’agost de 2005, la Societat Musical L’Harmonia/, va irrompre en el panorama cultural d’Alacant, la música de banda té un important referent en aquesta agrupació, que a pesar de la seva joventut, posseïx un curriculum replet de premis i reconeixements a la seva labor didàctica i divulgativa.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...