Data
28 de June de 2011

El TRAM funciona vint-i-quatre hores a partir de matí per a facilitar la mobilitat d’alacantins i visitants en Fogueres

El TRAM Metropolità d’Alacant funcionarà les 24 hores del dia a partir de matí, 20 de juny, i fins al pròxim dia 25 per a facilitar la mobilitat als alacantins i visitants durant les festes de Fogueres. Els principals carrers del centre de la capital estan tancades des de hui al tràfic de vehicles, excepte per a residents, fins que acabe la festa amb la cremà de monuments.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha programat un total de tretze dies especials -del 17 al 29 de juny- amb servicis ininterromputs, com els previstos per als pròxims cinc dies o circulacions fins a altes hores de la matina com les que hi ha hagut este cap de setmana o les que hi haurà la setmana dels castells de focs.

Amb el lema “Fogueres 2011. Enguany seran TRAMendas”, FGV recorda tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se en unes dates en què el centre de la ciutat està tancat al tràfic i en les que el cansament provocat per la festa i l’alcohol fan perillosos els desplaçaments en vehicle particular.

Per a això, l’empresa ha programat tretze dies de servicis especials en què circularan 559 trens i tramvies extraordinaris perquè els ciutadans s’animen a utilitzar este transport.

Servici tota la nit
Entre el 20 i el 25 de juny, els trens i tramvies especials circularan tota la nit fins que es reinicie el servici regular del matí. Les freqüències de pas de la L-3 i L-4 seran cada 20 minuts i hi haurà quatre o sis circulacions entre Benidorm i Luceros (L-1), depenent del dia.

El dissabte 25, dia de la primera sessió de focs en la platja del Va acariciar els servicis nocturns del TRAM duraran igualment tota la nit però, la capçalera de les línies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies de Luceros, Mercat i MARQ en horari nocturn.

Seguretat en Luceros durant les mascletades
Com l’any passat, FGV en coordinació amb els servicis municipals de seguretat, tancarà la parada de Luceros cap a les 14:00 hores des de hui fins al divendres 24 a causa del perill que pot representar que les instal·lacions romanguen obertes durant l’espectacle pirotècnic que s’oferix just damunt d’esta estació.

L’empresa i l’Ajuntament han acordat que el tancament es faça pel menor temps possible per a no interferir en el servici ferroviari i, en tot cas, la pròxima estació de Mercat romandrà oberta per a donar servici als usuaris.

TRAM torna a realitzar enguany un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen disfrutar de les festes més importants de la ciutat d’Alacant.

Per a més informació sobre els servicis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...