Data
21 de September de 2013

El TRAM funcionarà 24 hores de manera ininterrompuda a partir de hui

TRAM Metropolità d’Alacant tindrà servei les 24 hores del dia a partir de hui i fins al pròxim dia 24 per a facilitar la mobilitat dels alacantins i visitants durant les festes de Fogueres. Els principals carrers del centre de la capital estan ja tancades al tràfic de vehicles, excepte per a residents, fins que acabe la festa amb la cremà dels monuments.

Amb el lema “En Fogueres de Sant Joan vaig vindre amb el TRAM”, el TRAM Metropolità d’Alacant posa en marxa un operatiu que prolongarà els seus serveis entre Alacant i Benidorm durant tota la nit o fins a altes hores de la matinada, segons la programació festera de cada jornada.

FGV recorda tots els ciutadans que el TRAM és el mitjà de transport més segur, còmode i ràpid per a desplaçar-se en unes dates en què el centre de la ciutat queda tancat al tràfic i en les que el cansament provocat per la festa i l’alcohol fan perillosos els desplaçaments en vehicle particular.

Per a això, l’empresa ha programat deu dies de serveis especials en què circularan trens i tramvies extraordinaris perquè els ciutadans s’animen a utilitzar aquest transport.

Servei tota la nit en la capital

Hui hi haurà servei ininterromput en les Línies 3 i 4 cada trenta minuts entre les 23 i les 5:30 hores, quan s’iniciarà l’horari ordinari. A més, circularan dos trens des d’Estels a Benidorm a les 23:49 i 1:49 h, que realitzaran el recorregut invers a les 1:09 i 03:09 hores.

A partir de matí i fins al 23, hi haurà trens durant tota la nit fins que es reinicie el servei regular del matí. Les freqüències de pas de la L-3 i L-4 seran cada 20 minuts i hi haurà tres circulacions entre Estels i Benidorm, amb eixides de la capital a les 23:24, 1:34 i 3:34 hores i tornada des de la ciutat turística per excel•lència a les 1:02, 3:02 i 4:53 hores.

El dia 24, la nit de la “cremà”, hi haurà freqüències cada 20 minuts de la Línia 3, fins a les 3:14 hores, i de la Línia 4, fins a les 2:47 hores. A més, hi haurà dos trens d’Estels a Benidorm, a les 23:34 i 1:34 hores, i un de Benidorm a Estels, a les 1:02 hores.

Del dissabte 25, dia de la primera sessió de focs en la platja del Va acariciar, fins al dia 29, els serveis nocturns del TRAM continuaran, però la capçalera de les línies es desplaça a l’estació de Porta del Mar, romanent tancades les estacions subterrànies d’Estels, Mercat i MARQ en horari nocturn. Els destins seran El Campello i Plaça La Corunya.

Els trens i tramvies addicionals funcionaran abans del llançament dels castells de focs artificials i, a partir de la 22:50 h i fins a les 2:10 hores, hi haurà tres trens des de Porta del Mar al El Campello (1, 1:55 i 2:10 hores) i altres tres a Plaça La Corunya (22:50, 0:55 i 1:33 hores) per a facilitar l’accés i retirada de la platja del Postiguet als que vullguen gaudir de les sessions del concurs internacional de focs artificials que es llancen cada dia a les 24:00 hores des de la platja.

Seguretat en Estels durant les mascletades

Com l’any passat, FGV en coordinació amb els serveis municipals de seguretat, tancarà la parada d’Estels a les 13:30 hores fins a 14:15 hores des d’ahir i fins al dia 24 a causa del perill que pot representar que les instal•lacions romanguen obertes durant l’espectacle pirotècnic que s’oferix just damunt d’aquesta estació.

L’empresa i l’Ajuntament han acordat que el tancament es faça pel menor temps possible per a no interferir en el servei ferroviari i, en tot cas, la pròxima estació de Mercat romandrà oberta per a donar servei als usuaris.

TRAM torna a realitzar enguany un important esforç de mitjans materials i humans per a facilitar el desplaçament massiu dels alacantins i turistes que volen gaudir de les festes més importants de la ciutat d’Alacant.

Per a més informació sobre els serveis, els usuaris poden consultar els horaris de pas, a més de en les estacions i parades de TRAM en el telèfon d’informació d’Atenció al Client (900 72 04 72), així com en la pàgina web www.fgvalicante.Com.Es
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...