Data
29 de July de 2013

El TRAM Metropolità d’Alacant acosta aquest cap de setmana a Benidorm als assistents al Low Cost Festival

 El TRAM Metropolità d’Alacant acosta als seus usuaris al Benidorm Low Cost Festival que se celebra aquest cap de setmana en la ciutat esportiva “Guillermo Amor” d’aquesta localitat per a facilitar l’assistència a totes aquelles persones que desitgen participar en un dels esdeveniments musicals més populars de l’estiu.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferix el divendres i dissabte nit els serveis del Tramnochador per a assegurar l’accés i eixida del públic que acudisca al festival. El Low Cost Festival aconseguix enguany la seua cinquena edició amb una previsió d’assistència pròxima a les 20.000 persones, segons els organitzadors.

La parada de Benidorm del TRAM està a uns cinc minuts de la ciutat esportiva “Guillermo Amor” que alberga tots els concerts programats en el festival.

Al seu torn, enguany els viatgers que es desplacen fins a Alacant amb l’AU comptaran amb el servei gratuït del TRAM fins a Benidorm, gràcies a l’acord de col•laboració entre FGV i Renfe.

Servei nocturn durant el festival

Dos tren-TRAM nocturns circulen per la Línia 1 entre l’estació d’Estels i Benidorm les nits dels divendres i dissabtes d’estiu amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dues composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores. La primera circulació del matí ix a les 6:35 hores festa i gaudir amb les actuacions de djs programades.

Aquestes composicions tenen parada en diferents localitats de la província com Finestrat, La Vila o El El Campello i a Alacant en diverses parades que permeten enllaçar amb les altres línies del metropolità. L’objectiu és que no siga necessari utilitzar el vehicle particular en les nits d’estiu, quan el cansament i l’alcohol poden convertir-se en un perillós company de viatge.

Per a consultar els horaris FGV posa al servei dels seus usuaris la web www.tramalicante.S’i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de totes les circulacions en les parades i trens de la xarxa TRAM.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...