Data
16 de June de 2013

El TRAM Metropolità d’Alacant va rebre ahir la visita d’un grup de 50 alumnes de Primària del col•legi San Roque

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va rebre ahir la visita de 50 escolars del Col·legi San Roque. Els alumnes, de primer i segon d’Educació Primària, van realitzar un entretingut viatge fins als tallers de l’empresa pública dins de la campanya educativa “A descobrir el tramvia” organitzada per TRAM Metropolità d’Alacant.
 
El grup es va pujar a un tren-TRAM en l’estació de Mercat per a arribar fins al El Campello i allí prendre una llançadora especial amb destinació als tallers. En finalitzar el recorregut tornaren fins a la mateixa instal·lació.
 
Durant l’itinerari i en la seua visita als tallers, els alumnes van aprendre quines són les normes bàsiques de comportament i seguretat quan es viatja en un transport públic.
 
En els tallers de FGV, els xicotets es van abaixar del tramvia i van realitzar un recorregut per la nau en què es porta el manteniment, reparacions, posada al punt, neteja o pintura de les composicions.
Fomentar el transport públic
 
Acompanyats pels seus professors i per personal de FGV, el grup d’escolars ha descobert a més els avantatges d’aquest mitjà de transport, sostenible còmode i segur.
 
Tots els col·legis de qualsevol municipi de la província que estiguen interessats a realitzar aquest entretingut i didàctic recorregut per la xarxa de FGV tenen oportunitat de fer-ho si es posen en contacte amb el departament d’Atenció al Client del TRAM.
 
En el cas dels centres del municipi d’Alacant la visita es realitza en coordinació amb la Regidoria d’Educacióde l’Ajuntament d’Alacant com una de les activitats proposades dins de la Guia d’Activitats Escolars que permet la visita guiada dels menors a diferents entitats, empreses serveis de la localitat.
 
TRAM Metropolità d’Alacant conscient de la importància que té inculcar al més xicotet l’avantatge i utilitat del transport públic, impulsa aquesta proposta que ha obert les instal·lacions de diferents seus de FGV en la província als escolars perquè coneguen el funcionament de la xarxa i aprenguen la importància del transport públic en general i del tramvia en particular.
 
Per a concertar una visita de “A descobrir el tramvia” cal cridar al telèfon 900 72 04 72. A més, es pot disposar de més informació en la web www.fgvalicante.com.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...