Data
14 de October de 2012

El Tramnochador oferirà demà actuacions de “Dj´s” en el tren que unix Alacant, El El Campello i Benidorm

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i l’Associació de Productors i Discjockey de la Comunitat Valenciana (PRODJCV) han organitzat este divendres 13 de juliol una activitat que permetrà oferir les actuacions de distints “discjockeys” en els trajectes del TRAMnochador entre Alacant, El El Campello i Benidorm.

Amb la finalitat de promocionar este servici de transport entre els més jóvens es presenta esta iniciativa que permetrà convertir per una nit un tren en una pista de ball amb música i llums pròpies d’una discoteca. El tren que unix Alacant, El El Campello i Benidorm partirà d’Estels a les 23:49 hores i romandrà en servici fins a les 5:20 hores.   
 
La proposta compta amb la participació de dj´s valencians com a T. Tomy, Vicente Ferrer, Aitor Galán, Víctor Pérez, Moisés Mitjans, Juanma Festypower, Gerard Fortuny, José Ortega i Felipe Magraner.
 
El Tramnochador es va posar en marxa el 30 de juny, este servici especial de trens i tramvies que fins al diumenge 2 de setembre facilitarà la mobilitat dels viatgers en les nits estivals de dijous, divendres i dissabte.
 
El Tramnochador funciona entre Estels i les localitats d’El El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. D’esta manera, FGV dóna servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres zones i municipis a què la gent sol acudir en les nits d’estiu. TRAM d’Alacant arriba així a milers de ciutadans, sobretot jóvens, que es mouen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar un vehicle propi.
 
Concretament, els tramvies de la L-4 (Estels-Pl. La Corunya) circulen en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00 hores aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.Els tramvies de la L-3 (Estels-El El Campello) tenen la mateixa freqüència i també donaran servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.
 
D’altra banda, dos trens-TRAM nocturns cobrixen el trajecte entre Estels i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19 h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, FGV ha habilitat altres dos composicions amb eixida de Benidorm a l’1:13 h i a les 3:13 hores.
 
Sense embossos i amb el mateix preu que durant el dia
 
Els usuaris del Tramnochador eviten embossos, problemes d’aparcament i els perills que suposa utilitzar el cotxe particular quan s’acumula cansament i s’ha consumit alcohol.
 
A més, FGV manté per a este servici els preus habituals dels seus diferents títols de transport. De manera que els desplaçaments oscil·len entre 1,25 euros per a anar d’Estels a platja de Sant Joan o 3,50 euros per a desplaçara’s d’Alacant a Benidorm.    
 
Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.fgvalicante.S’i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de tots els trens en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...