Data
04 de December de 2011

El Tramnochador presta este cap de setmana el seu últim servici de l’estiu per a facilitar la mobilitat a Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat valenciana (FGV) presta este cap de setmana els últims servicis del Tramnochador. Com cada any, TRAM Metropolità d’Alacant ha posat en marxa en les nits d’estiu trens especials nocturns dels caps de setmana per a facilitar la mobilitat dels viatgers entre les principals zones d’oci.

El TRAM ha oferit des del passat 30 de juny circulacions nocturnes tots els dijous, divendres i dissabtes de l’estiu. Dissabte que ve 3 de setembre serà l’últim dia en què els trens donen servici les 24 hores.

En estos més de dos mesos, milers d’usuaris han optat per este mitjà de transport públic, còmode, segur i sostenible. El Tramnochador s’ha convertit així en la millor opció per a evitar embossos, problemes d’aparcament i els perills que suposa utilitzar el vehicle particular quan s’acumula cansament i s’ha consumit alcohol.

Les matinades del dijous 1 de setembre, divendres 2 i dissabte 3 seran les últimes en què els viatgers tinguen oportunitat d’utilitzar estos servicis habilitats pel FGV.

El passat mes de juliol, més de 30.000 persones van utilitzar el Tramnochador. Esta xifra suposa un increment superior al 15% respecte al 2010 i, previsiblement, l’increment serà major quan es coneguen les dades definitives del mes d’agost.

Servici a les principals localitats i zones d’oci
El Tramnochador funciona entre Luceros i les localitats d’El Campello (L-3), Benidorm (L-1) o platja de Sant Joan (L-4) amb parada en les diferents estacions i baixadors d’estos trajectes. Per primera vegada FGV ha obert en horari nocturn les estacions subterrànies de Luceros MARQ i Mercado.

D’esta manera FGV ha donat durant tot l’estiu servici a les principals zones d’oci i diversió de la ciutat d’Alacant i a altres barris i municipis a què la gent sol acudir de marxa a l’estiu.

Concretament, els tramvies de la L-4 (Luceros -Pl. La Corunya) circulen en ambdós sentits amb freqüències d’entre 30 i 60 minuts, entre les 23:00 hores i les 6:00 h aproximadament, fins al restabliment de la línia regular del matí.

Els tramvies de la L-3 (Luceros -El Campello) tenen la mateixa freqüència i també donen servici durant tota la nit fins que es reinicie el servici regular.

D’altra banda, dos trenes-TRAM nocturns cobrixen el trajecte entre Luceros i Benidorm les nits dels dijous, divendres i dissabtes amb eixida a les 23:19h i a l’1:19 hores des del centre de la capital. En sentit invers, els trens tenen eixida de Benidorm a l’1:13h i a les 3:13 hores.

Per a consultar els horaris FGV posa al servici dels seus usuaris la web www.tramalicante.Com i el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72. A més hi ha informació detallada del pas de tots els trens en les parades i trens de la xarxa TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...