Data
06 de October de 2010

Els contes de Rodari, protagonistes del nou Nanotram organitzat en el baixador Miriam Blasco d’Alacant

 

 Nanotram en Miriam Blasco
 
 
Desenes de nens i els seus familiars van acudir ahir a una nova representació del Nanotram organitzada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) al costat del baixador de Miriam Blasco en la capital alacantina. L’espectacle de marionetes “Viva Rodari” va ser la tercera de les actuacions per als més petits programades per TRAM Metropolità d’Alacant en la present temporada 2010.
 
 
“Viva Rodari” és una creativa obra, duta a escena per la companyia Teatre Buffo, per a entretenir als més petits, que recrea quatre contes de l’autor italià Gianni Rodari -Premio Andersen ’70- amb diferents tipus de marionetes.
 
 
“El canó de la pau”, Pepo Paper”, “L’arbre de les cartes” i “El flautista i la ciutat sostenible” són les quatre històries que es van representar. Es tracta de contes dirigits a nens a partir de 3 anys, amb els quals FGV ha tractat de transmetre valors com la igualtat, la solidaritat o explicar la sinrazón de la guerra.
 
 
L’objectiu és estimular la imaginació dels nens, aconseguir que s’impliquin i es converteixin en protagonistes de la festa i transmetre’ls els valors del TRAM.
 
 
Aquest any les activitats Nanotram s’han inclòs dintre de la campanya Gent Supertram amb la qual FGV pretén animar a tots els ciutadans que se sumeixen a les seves propostes d’oci, cultura i medi ambient i que es converteixin en fidels usuaris d’aquest mitjà de transport modern, ecològic i sostenible.
 
 
L’actuació de Miriam Blasco no és l’únic esdeveniment de Nanotram programat per als mesos d’estiu, l’empresa ja té concertades altres dues actuacions de teatre, animació i cuentacuentos en altres punts de la xarxa de FGV.
 
 
El dia 25 de juliol el Nanotram arribarà a la desocupada de Londres, en la Platja de San Juan, amb la peça còmica “Contes del caballito de fusta”.
 
 
D’altra banda, el 15 d’agost, per a tancar la temporada la desocupada de Muchavista, al Campello, acollirà l’espectacle “La màquina fantàstica”.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...