Data
07 de April de 2012

Els Reis Mags arriben en TRAM a Alacant i animen a xiquets i majors a usar el transport públic ferroviari

 

 

 

Els Reis Mags arriben enguany en el TRAM Metropolità d´Alacant per a animar a xiquets i majors a utilitzar el transport públic. Ses majestats viatgen en un tramvia especial, preparat per a rebre els monarques, que ix de l’estació de la Marina i arriba a les 17,15 hores a Porta del Mar.
 
Des de dita parada del TRAM, continuen el seu recorregut amb cotxes antics d’època fins a la Plaça de Bous, des d’on partixen per a iniciar la cavalcada en la Plaça dels Estels, la qual recorre l’avinguda Alfonso el Savi, la Rambla, carrer Altamira fins al seu arriba a la Plaça de l’Ajuntament.
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha habilitat el dia 5 de gener composicions especials de major capacitat i tramvies dobles, que presten servici en la Línia 3 (Estels –El El Campello/Venda Lanuza) i la Línia 4 (Estels – Platja de Sant Joan).
 
FGV pretén amb això que els alacantins que vullguen acudir al centre de la capital per a donar la benvinguda als Reis i veure passar el seguici que els acompanya, puguen desplaçar-se en TRAM còmodament, evitant en la mesura que es puga les aglomeracions. Melchor, Gaspar i Baltasar demanen a xiquets i majors que utilitzen els servicis de FGV per a no col·lapsar el centre en una nit tan important.
 
A més, els Reis Mags donen les gràcies als més de sis milions de passatgers que durant l’any 2011 van viatjar en TRAM, per haver-se portat bé i haver contribuït a evitar l’emissió a l’atmosfera de 7.600 tones de CO2.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...