Data
10 de October de 2010

Estels tancarà el diumenge un poc abans de l´ habitual en previsió d’aglomeracions de seguidors de La “vermella”

 
 
 
TRAM Metropolità d’Alacant tancarà diumenge que ve, 11 de juliol, un poc abans de la seva hora habitual l’estació d’Estels, per a evitar situacions de risc derivades de l’afluència massiva de seguidors que acudeixin a la cèntrica plaça per a celebrar els triomfs de la selecció.
 
 
En coordinació amb les Forces d’Ordre Públic encarregades de garantir la seguretat dels ciutadans, l’ascensor que surt al centre de la plaça i que facilita l’accés de minusvàlids deixarà de funcionar a les 21:15 hores mentre que la resta d’entrades a l’estació es tancarà a les 22:15 h.
 
 
En qualsevol cas, durant aquest temps i fins al terme del servei regular de trens romandrà oberta l’estació de Mercat que podrà ser utilitzada pels ciutadans que vulguin accedir al centre d’Alacant en TRAM.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...