Data
05 de February de 2022

Ferrocarrils de la Generalitat modifica el servei entre Garganes i Calp el dissabte 6 per treballs tècnics en els viaductes El Algar i Mascarat

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Altea, Garganes i Calp el dissabte 6 de novembre entre les 8 i les 14.15 hores, amb motiu dels treballs previstos en els viaductes El Algar i Mascarat que obliguen a tancar a la circulació ferroviària entre Garganes i Calp de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant. 

 
Per tant, les persones usuàries que viatgen fins a Garganes el podran fer amb tren, mentre que els passatgers i passatgeres que desitgen continuar el trajecte en direcció Dènia hauran de transbordar anteriorment a Altea a l’autobús. En el sentit contrari, hauran de fer el propi des de Calp.
 
La parada d’autobús a Altea se situarà en la N-332 al carrer La Mar (enfront del bar Granada) i la de Calp enfront de l’estació, mentre que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servei a primera hora del matí, coincidint amb els treballs del Algar, recuperant el mateix quan aquests concloguen, cap a les 11.15 hores aproximadament.
 
FGV té previst realitzar durant el matí diferents treballs de comprovació del monitoratge en els viaductes del Algar, primer, i Mascarat, després, dispositius ja instal·lats que, partir d’un programari de gestió i control de dades i d’alarmes, permet disposar d’un sistema de control del comportament de l’estructura, de tots dos viaductes. 
 
Aquestes actuacions formen part de les que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogenitzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia. 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...