Data
07 de May de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat modifica el servei entre Olla d’Altea i Calp els dies 8 i 9 de febrer per treballs tècnics en el pont del Mascarat

Ferrocarrils de la  Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servei d’autobús entre les estacions d’Olla d’Altea i Calp, els dies 8 i 9 de febrer, entre les 6 i les 14 hores, amb motiu dels treballs previstos en el pont del Mascarat i que obliguen a tancar a la circulació ferroviària este tram de la Línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant. 

Com a conseqüència d’esta modificació, el servei d’autobús que actualment funciona entre Calp i Dénia, per motiu de les obres de modernització de la Línia 9, es prolongarà entre les 6 i les 14 hores d’eixos dos dies fins a Olla d’Altea. La parada provisional quedarà situada en la mateixa estació. 
 
FGV té previst instal·lar durant estos dos dies un equip de monitorització del pont del Mascarat que,  partir d’un programa de gestió i control de dades i d’alarmes, permetrà disposar d’un sistema de control del comportament de l’estructura, d’este pont més que centenari.  
 
El viaducte del Mascarat va ser rehabilitat fa pocs anys per part de l’empresa pública com a part del procés de renovació de via del tram Altea-Calp. 
 
Este sistema de control s’instal·larà també en altres ponts de la xarxa ja rehabilitats com el situat sobre el riu Algar i el de Santa Anna sobre el barranc del Quisi.
 
Estes actuacions formen part de les què està duent a terme la Generalitat, a través de FGV,  en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogenizar les condicions del servei entre Alacant i Dénia.    

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...