Data
31 de October de 2021

Ferrocarrils de la Generalitat obri de nou a les persones usuàries el baixador de Cap Negret a Altea de la Línia 9 del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat  Valenciana (FGV) ha obert al públic hui divendres, 30 de juliol, el baixador de Cap Negret a Altea, una vegada finalitzades les obres que s’estaven realitzant, des d’el mes de maig passat, en  aquest punt de la Línia 9 del TRAM d’ Alacant (Benidorm-Dénia).

Els treballs d’adequació d’andanes han obligat en aquestes setmanes a desmuntar l’andana existent i condicionar un nou amb millors condicions d’accessibilitat. Fins ara les persones usuàries podien utilitzar les parades pròximes d’Altea, Garganes i Olla d’Altea, que han mantingut durant aquest període el servei habitual. 
 
Amb l’obertura de Cap Negret totes les parades i estacions de Línia 9 estan obertes al públic, a pesar que les obres de condicionament dels accessos continuen, igual que en algunes instal·lacions de Línia 1 (Luceros-Benidorm). 
 
Aquests treballs formen part de les intervencions que està duent a terme la Generalitat, a través d’FGV, en el conjunt de la xarxa del TRAM d’Alacant per a millorar la qualitat i homogeneïtzar les condicions del servei entre Alacant i Dénia. 
 
El projecte constructiu de millora i adequació d’andanes, igual que altres actuacions de Línia 9, és susceptible de ser cofinançat per la Unió Europea, a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...