Data
28 de February de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reduïx el temps d’espera del pas a nivell del TRAM d’Alacant a Benidorm de l’avinguda de Beniardà

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reduirà el temps d’espera del pas a nivell de l’avinguda de Beniardà a Benidorm, pertanyent a la Línia  9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Esta mesura s’ha anunciat en una reunió que s’ha celebrat entre representants de l’empresa pública i del govern municipal de Benidorm, en l’ajuntament d’esta localitat.
  
Des de FGV s’han pres ja les primeres mesures operatives i tècniques des del propi Lloc de Comandament del TRAM d’Alacant, encaminades a reduir el temps d’espera actual. Estes actuacions de millora s’aplicaran des d’esta mateixa setmana.

Posteriorment, amb la posada en servici del nou enclavatge de l’Alfas del Pi, prevista per al mes de gener de 2020, s’automatitzarà el procés i serà el propi sistema del Control de Tràfic Centralitzat (CTC) el que de forma automàtica minimitze el temps de tancament del pas a nivell, situiado en l’avinguda de Beniardá.

Amb esta actuació, se soluciona la situació que ha provocat l’increment de trens en circulació per este punt, com a conseqüència de l’obertura, al juliol de 2018, del nou baixador de Benidorm Intermodal, ja que alguns trens de la Línia 1 (Luceros-Benidorm) finalitzen trajecte en estes instal·lacions.

Com a conseqüència d’eixe increment de freqüències de circulació, s’ha augmentat el nombre de trens que circulen pel pas a nivell que es troba en el dit tram.

Des de FGV s’ha fet una anàlisi de la situació,  en el que s’ha conclòs que s’havien de prendre  mesures operatives per a minimitzar el temps d’espera dels vehicles en este punt.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...