Data
05 de December de 2020

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana reorganitza el seu servei per a augmentar l’aforament de les Línies 2 i 4 del TRAM d’Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) reorganitzarà a partir de dilluns que ve dia 7 la seua planificació en el TRAM’ d’Alacant per a oferir als usuaris un important augment d’aforament en els tramvies de les Línies 2 i 4 que facilite la distància interpersonal, evite les aglomeracions i millore la qualitat del servei.

La dita reorganització, que s’efectuarà de dilluns a divendres, es basarà a posar en circulació en la Línia 2 (Luceros-San Vicent del Raspeig) i Línia 4 (Luceros-Plaza La Corunya) composicions dobles, amb la qual cosa s’aconseguirà un 50% més d’aforament, que permetrà un major distanciament entre els usuaris i una menor aglomeració de passatgers en l’interior dels tramvies.

Este material mòbil que s’unirà a l’habitual que circula per les Línies 2 i 4 serà el que s’utilitza habitulamente en els reforços en hora punta que se solen oferir en la L2 en determinats horaris del matí i de la vesprada.

La resta de línies de la xarxa (L1, L3, L5 i L9) continuaran amb el servici regular sense alteracions. Cal destacar que per la Línia 3 (Luceros-El Campello), a més dels tramvies habituals, estan circulant també de manera puntual les noves unitats duals electrodiésel que en futur realitzaran els trajectes de la Línia 9 i que tenen una capacitat superior a les unitats Bombardier.

Totes estes actuacions s’emmarquen en les mesures que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) estan posant en marxa per la COVID-19,  entre les quals la reorganització del servei està sent una de les més eficients i utilitzades.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...