Data
05 de August de 2011

FGV acull en l’estació de Dénia una exposició amb tots els cartells promocionals del Castell de l´Olla

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) acull estos dies en l’estació de Dénia una exposició amb els cartells promocionals de totes les edicions celebrades del Castell de l´Olla. Este espectacle pirotècnic, que se celebra cada estiu a Altea, celebra enguany el seu 25 aniversari.

El TRAM Metropolità d’Alacant ha volgut sumar-se a esta commemoració com a mostra del seu suport a la difusió de les festes provincials.

Els vint-i-quatre cartells de les edicions anteriors estaran, fins a l’1 d’agost, exposats en les instal·lacions que FGV gestiona en la capital de la Marina Alta.

A partir del 2 d’agost, les làmines publicitàries viatjaran fins a l’estació de Luceros, ubicada en el centre d’Alacant per a promocionar esta festa entre els veïns i turistes d’este municipi.

El Castell de l´Olla se celebra enguany el dissabte 13 d’agost a partir de les 24:00 hores i els seus organitzadors esperen que més de 50.000 persones s’acosten a disfrutar d’este espectacle de llum i foc que és l’únic que es llança íntegrament des del mar. En total, es llançaran 1.500 quilos de pólvora per a il·luminar el cel de la Costa Blanca.

Servicis especials
FGV habilita cada estiu un servici nocturn de trens especials perquè els usuaris que vullguen assistir a este espectacle pirotècnic. Els trens amb destí al baixador de L´Olla ixen de Dénia i Benidorm i, en esta última localitat, és possible a més enllaçar amb els servicis del Tramnochador.

Enguany, el Castell de l´Olla ha rebut a més el respatler promocional de FGV que oferix dos magnífics aparadors com són les estacions de Dénia i Luceros per a donar-se a conéixer. Amb el suport a esta iniciativa FGV promou l’ús del TRAM entre els alacantins i turistes que volen assistir o conéixer les festes de la província d’Alacant.

El cartell promocional de 2011 ha sigut realitzat pel torero i pintor alacantí Luis Francisco Esplá i s’incorporarà a l’exposició que arreplega la resta de làmines exposades quan esta estiga ubicada en Luceros.

El TRAM és el millor mitjà de transport per a acudir a esta cita a divertir-se sense que el cansament, l’alcohol o les grans aglomeracions suposen un problema a l’hora de desplaçar-se.

Per a més informació sobre horaris i freqüències, FGV posa a disposició dels ciutadans el telèfon d’Atenció al Client 900 72 04 72 i la pàgina web www.tramalicante.Es

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...