Data
02 de February de 2023

FGV adjudica els serveis de neteja de TRAM d’Alacant per un import de 2,6 milions d’euros en els pròxims dos anys i mig

  • Els treballs previstos afecten la neteja del material mòbil i les instal·lacions de tallers
  • El contracte inclou el taller de Dénia que manté els nous trens duals elèctric-dièsel que actualment donen servei a Teulada-Dénia

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) destinarà 2.646.380,65 euros, IVA inclòs, als treballs de neteja i desinfecció del material mòbil i tallers de TRAM d’Alacant durant els pròxims dos anys i mig.

Per a això, l’empresa pública ha adjudicat un contracte per a desenvolupar aquesta actuació durant dos anys, sis mesos i quinze dies, al qual se li pot afegir dues possibles pròrrogues d’un any cadascuna.

Els serveis contractats tenen en compte totes les necessitats derivades de la neteja del material mòbil i tallers de TRAM d’Alacant, garantint la qualitat i les freqüències de les neteges requerides, diàries i no diàries.

A més, la licitació inclou les necessitats que s’han plantejat a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 en matèria de neteja i desinfecció en les unitats tramviàries i ferroviàries, així com en les instal·lacions de tallers.

En el contracte també s’ha inclòs la neteja del taller de Dénia que acull i manté els nous trens duals (elèctric-dièsel) que presten servei en l’actualitat en la Línia 9 en el tram entre Teulada i Dénia.

Els trens duals, que combinen la propulsió elèctrica i dièsel, han sigut fabricats per Stadler Rail València, en la seua planta d’Albuixech. FGV va adjudicar a aquesta empresa la fabricació de sis unitats per import de 43,3 milions d’euros.

Aquesta adjudicació se suma a les actuacions ja realitzades en TRAM d’ Alacant, com són l’adjudicació de la neteja en estacions de superfície i subterrànies, baixadors i dependències tècniques i administratives de les línies ferroviàries i tramviàries, adjudicat a Clece, S. A. per 4.770.574,99 euros, IVA inclòs.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...