Data
08 de August de 2010

FGV anima als alacantins a deixar el cotxe i acostar-se en TRAM al XIV Festival d’Estels del Postiguet

 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) anima als alacantins a deixar aquest cap de setmana el cotxe a casa i acostar-se en TRAM al XIV Festival d’Estels que se celebra el 8 i el 9 de maig en la Platja del Postiguet, amb una assistència benvolguda d’unes 30.000 persones.
 
Els organitzadors esperen una gran afluència de públic de totes les edats que s’acostarà aquests dies a la platja alacantina. Per això, TRAM Metropolità d’Alacant, que a més és un dels patrocinadors d’aquesta trobada, recomana als veïns utilitzar els seus serveis per a evitar problemes d’embusos, aparcament i altres imprevists de tràfic.
 
 
Tant l’estació de Porta de Mar com la de La Marina, situades en el traçat de l’en la Línia 4 de FGV, estan situades en primera línia de platja. Fins a allí es pot arribar fàcilment en qualsevol dels tramvies que discorren per aquesta línia i que parteixen de la Plaça de la Coruña, en la Platja de San Juan.
 
 
La freqüència de passada d’aquestes composicions és de 30 minuts i, en tot just 25, realitzen el trajecte més llarg de punta a punta de la línia.
 
 
El XIV Festival d’Estels és un esdeveniment esperat cada primavera pels veïns d’Alacant. Aquest any conta amb la participació de més de deu equips d’Espanya, Itàlia, Bèlgica i Alemanya composts per més de cent experts cometre-us.
 
 
A més, tots els afeccionats podran fer volar els seus artefactes o participar en diferents tallers i activitats organitzades al voltant d’aquesta joguina mil·lenària. La programació s’estendrà el dissabte, de 11:30h a 13:30h i de 17:00h a 19:00h i el diumenge de 10:30h a 13:30h.
 
 
El cel de la platja s’omplirà durant aquestes hores de color amb estels de formes sorprenents i de tots les grandàries, des de les més petites, fins a les de 20 o 30 metres. Un esdeveniment extraordinari que ha contat amb el respatller de TRAM per a la seva organització i per a traslladar als participants.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...