Data
11 de March de 2010

FGV col·labora en la cinquena ‘Marxa de la Mistela’ que va recórrer la comarca de la Marina Alta alacantina

 

 
 
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV),-TRAM d’Alacant va col·laborar el passat 6 de febrer al costat de l’Associació Cultural Ferroviària Mascarat en l’organització de la cinquena ‘Marxa de la Mistela’ para recórrer alguns dels més belles senderes de la Marina Alta i degustar els típics brous d’aquesta comarca. Un any més la convocatòria va ser un èxit i va tenir una estupenda acollida.
 
El punt de trobada per als excursionistes es va establir en l’estació de Gata de Gorgos de la qual va partir l’expedició a les 8:35 h del matí. Els participants van viatjar gratis en els trens de FGV per a arribar fins a aquest punt. L’estació de Gata de Gorgos forma part de la Línia 9 que connecta Benidorm i Denia.
 
Aquesta ruta, plana i ideal per a aquells que no solen fer esport, discorre a través d’aproximadament 25 quilòmetres de recorregut al costat dels rius Xaló i Gorgos fins a la Cooperativa Vitivinícola de Xaló, on es va realitzar una cata de vins i mistelas. Tota la ruta es caracteritza per la bellesa del paisatge, on ja poden observar-se ametllers en flor. Durant la jornada es va celebrar un menjar en el restaurant Ca la Llisa, en la localitat de Xaló.
 
 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...