Data
10 de February de 2013

FGV col•labora amb la campanya de sensibilització de Creu Roja en favor de les persones afectades per la crisi

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb Creu Roja Espanyola en la “Festa de la Banderita” d’enguany, amb l’objectiu de recaptar i destinar els donatius dels ciutadans a incrementar l’atenció de persones afectades per la crisi i atendre a 300.000 més en situació d’extrema vulnerabilitat.

La tradicional “Festa de la Banderita” se celebra els dies 8, 9 i 10 de novembre en la Comunitat, en la que la societat pot formar part d’aqueixa labor de sensibilització.
 
FGV col·labora amb la difusió publicitària de la campanya de Creu Roja mitjançant la instal·lació de 300 vinils autoadhesius removibles en les unitats de Metrovalencia i TRAM per a ajudar a la institució benèfica a aconseguir la màxima implicació de la societat valenciana davant de l’actual situació econòmica.
 
Línia 0
 
La cessió per part de Metrovalencia de les instal·lacions per a aquesta campanya, s’emmarca dins dels objectius de la iniciativa solidària “Línia 0” de FGV, la finalitat de la qual és fomentar la sensibilització i conscienciació social entre els usuaris del suburbà.
 
“Línia 0” És una iniciativa que, com si el trajecte d’una línia de metro o tramvia es tractara, part del compromís de l’empresa amb la societat en què s’inserix i es dirigix al conjunt de la ciutadania, propiciant un fòrum solidari capaç de desenrotllar activitats de sensibilització entre els usuaris, col·laborant amb organitzacions i entitats sense ànim de lucre que formen part de l’entramat social i posant de manifest la voluntat de FGV d’implicar-se en la recerca de solucions als problemes que afecten la societat actual.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...