Data
18 de February de 2010

FGV convoca als escolars de la província a la quinta edició del concurs de dibuix ‘Nadal al TRAM’
 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM Metropolità d’Alacant ha convocat als escolars dels centres educatius de la província d’Alacant a una nova edició del concurs de dibuix ‘Nadal al TRAM’, una iniciativa integrada dins del programa NanoTRAM escolar dirigida al públic infantil amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys, i l’objectiu dels quals és afavorir l’ús del transport públic entre els més menuts.

          Els interessats a participar en esta quinta edició del concurs ‘Nadal al TRAM’ podran entregar els seus treballs en les estacions de FGV de la Línia Alacant-Dénia fins al pròxim dia 2 de desembre. Els dibuixos, que hauran de tindre com a motiu el Nadal i el tramvia, hauran de portar al dors les dades del participant –Nom, edat, direcció, telèfon de contacte i, si és el cas, els estudis realitzats d’Educació Especial-.

          Un jurat compost per membres de la direcció de FGV seleccionarà un total de sis dibuixos, u per cada grup d’edat (3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 i Educació Especial), que serviran com a base de la imatge de la campanya de Nadal de TRAM Metropolità d’Alacant. Els sis premiats rebran un lot de regals en el lloc i la data que s’establisca per la direcció de FGV.

FGV espera una àmplia participació dels escolars de la província, ja que cada any incrementa el nombre de xiquets que presenten els seus esbossos al concurs. En 2008, més de 300 escolars es van inscriure en el concurs de dibuix “Nadal al TRAM”.

 

 

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...