Data
11 de February de 2018

FGV convoca una nova edició del concurs escolar de dibuix “El teu TRAM al Nadal”

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha convocat als escolars dels centres educatius de la província d’Alacant a una nova edició del concurs de dibuix “El teu TRAM al Nadal”, iniciativa l’objectiu del qual és afavorir l’ús del transport públic entre els més menuts. La dita activitat, emmarcada en el programa “Nadal al TRAM”, està dirigida i oberta a tots els xiquets amb edats compreses entre els 3 i 12 anys.

El termini d’entrega dels dibuixos participants comença el 10 de novembre i finalitzarà l’11 de desembre. Els originals poden entregar-se en l’Oficina d’Atenció al Client de Luceros, les oficines de l’antiga estació de la Marina i estacions de la xarxa en servici.
 
Enguany i coincidint amb la celebració del 30 aniversari de l’empresa pública, el cartell promocional del concurs compta amb un dibuix original de Mique Beltrán, que l’il•lustrador va realitzar en 1991 per a FGV amb motiu del nadal d’aquell any. 
 
La temàtica que ha d’inspirar els treballs dels xicotets ha de relacionar el Nadal amb el servici de transport que presta el TRAM d’Alacant i els participants poden utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació. Els dibuixos hauran de portar al dors les dades del participant: nom, cognoms edat, direcció, correu electrònic i telèfon de contacte.
 
Un jurat serà l’encarregat de seleccionar un total de cinc dibuixos corresponents als intervals de les edats següents: 3-4, 5-6, 7-8, 9-10 i 11-12 anys. La participació està oberta tant de manera individual com per a grups. 
 
Els dibuixos de tots els participants quedaran exposats durant les setmanes nadalenques en l’estació de Luceros del TRAM d’Alacant.
 
Els interessats poden obtindre més informació sobre el concurs en l’oficina d’Atenció al Client d’Estels, el telèfon 900 72 04 72 o consultar la web www.tramalicante.es.
 
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...