Data
03 de November de 2018

FGV denúncia davant de la Policia la faula en whatsapp sobre l’afonament de la rotonda d’Estels

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va presentar l’1 d’agost una denúncia davant de la Policia Nacional d’Alacant per la divulgació d’un àudio per whatsapp el 28 de juliol amb l’afirmació falsa de què s’estava afonant la rotonda d’Estels, a raó d’un 1,5 centímetres cada hora, a fi de que investigue el que succeïx i es prenguen les mesures pertinents perquè l’autor, una vegada identificat, assumisca les responsabilitats que li corresponguen.
 
Este fet va coincidir en el temps amb els treballs de reparació que l’empresa pública estava realitzant en l’ascensor de l’estació del TRAM d’Alacant d’Estels que va obligar a tancar les instal·lacions durant cinc dies.
 
FGV entén que en l’àudio, en el que una veu de baró assegurava que el centre d’Alacant era un caos i que els Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil es trobaven custodiant la zona per por d’un afonament, danya la imatge de l’empresa de transports i va generar l’alarma social entre la població de la ciutat.
 
L’empresa pública ha entregat a la Policia un cd amb el missatge d’àudio, així com una notícia d’un diari alacantí en què es feia eco de la faula que es difonia per whatsapp.
 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...