Data
19 de February de 2021

FGV destina més de mig milió d’euros al manteniment d’ascensors i escales mecàniques del TRAM d’ Alacant

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) destinarà més de mig milió d’euros al  manteniment i conservació d’ascensors i escales mecàniques de la xarxa de TRAM d’ Alacant.

Per a això, l’empresa pública ha adjudicat per 581.695,54 euros, IVA inclòs, un contracte en el qual s’han inclòs les noves necessitats que amb el temps, l’experiència i les exigències de millora contínua s’han anat implementant per a aconseguir el millor servei possible.

De fet, la nova adjudicació no sols recull un manteniment integral dels ascensors i escales mecàniques de la xarxa de l’empresa pública a Alacant, sinó que a més afig diverses funcionalitats per a prolongar la vida útil dels equips i per a la millora de les prestacions que s’ofereixen als clients.

D’aquesta forma, el nou contracte incorpora, a més del manteniment de tots els equips, la conservació en horari no comercial; la cobertura total del manteniment correctiu; el manteniment dels elements de seguretat implementats en compliment de la norma UNEEN-115-2; la modernització d’ascensors i escales mecàniques; i el compliment d’Indicadors de Disponibilitat i Fiabilitat que garantisquen i milloren la prestació dels equips.

En l’actualitat, el TRAM d´Alacant disposa de 5 ascensors i 14 escales mecàniques per a l’ús dels seus clients, repartits per Estels (2 i 6, respectivament); Mercat (2 i 4) i Marq-Castillo (1 i 4), a més d’un ascensor en les oficines d’FGV situades en La Marina, i dos ascensors en els tallers del Campello.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...