Data
10 de October de 2009

FGV entrega els premis als guanyadors del I Concurs 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) – TRAM metropolità d’Alacant ha entregat els premis als guanyadors de la convocatòria de la primera edició del Concurs de contes i relats infantils “El TRAM dels contes”. L’objectiu d’esta iniciativa és promocionar la cultura i animar als més xicotets a la creació i a introduir-se en un món real o imaginari, d’una manera senzill i atractiu.

 

El director de FGV a Alacant, José Pascual, ha rebut els guanyadors i els seus familiars en l’estació de la Marina i els ha fet entrega dels premis i diplomes acreditatius del certamen.

 

Els guanyadors d’esta edició han sigut Héctor Bataller baró, de 9 anys, pel relat “El tramvia màgic”; Marleny Blanco Alcantud, de 14 anys, per “Vola”, i Laura Costa Baixauli, també de 14 anys, pel conte “Aquell bonic son”. Els tres xiquets i els seus pares han rebut un carnet personalitzat que els permet viatjar gratis per tota la xarxa de FGV de la província d’Alacant durant un any, i un lot de regals del TRAM.

 

“El TRAM dels contes” va dirigit als xiquets que vullguen escriure un conte o relat infantil en què el protagonista siga el TRAM i les Fogueres de Sant Joan, tot això emmarcat en un món màgic i imaginat per ells. La temàtica és de lliure elecció, encara que s’ha valorat la participació del TRAM i les Fogueres de Sant Joan com a element protagonista o participatiu en el relat.

 

Els relats han d’estar escrits en castellà o valencià, ser originals i inèdits i no superar les 1.500 paraules.

 

Tots els contes rebuts seran publicats en la pàgina web del TRAM (www.fgvalicante.com). Alguns dels relats seran impresos a paper i formaran part de la campanya anual NanoTRAM.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...