Data
19 de December de 2020

FGV facilita el desplaçament amb tramvia a les proves d’accés a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’empresa del diumenge 20 de setembre

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilitarà diumenge que ve dia 20 de setembre el desplaçament amb tramvia a València i Alacant per a acudir a les proves de les Ofertes d’Ocupació Pública d’FGV dels anys 2017, 2018 i 2019, així com per a la constitució de noves Borses d’Ocupació Temporal. 

En el cas de València, els tramvies de la Línia 4 prolongaran el seu recorregut fins a Fira València en l’horari previ a l’inici de les proves, mentre que a Alacant, els tramvies de la Línia 2 es desplaçaran en dobles composicions  per a duplicar la seua capacitat.
 
Les proves es realitzaran a partir de les 9 hores en Fira València, pel que respecta a Metrovalencia, i a la Universitat d’Alacant, pel que concerneix el TRAM d’ Alacant. Estan convocats 2.203 persones, 1.690 a València i 513 a Alacant.

Mesures de prevenció
 
Els exàmens comptaran amb totes les mesures sanitàries i de seguretat perquè les proves transcórreguen amb totes les garanties per als participants, començant per una entrada escalonada a les instal·lacions, cada quinze minuts a València, i cada vint a Alacant.
 
Els aspirants hauran de portar una màscara higiènica o quirúrgica (no s’admetran les de vàlvules) i una altra de recanvi; un gel individual, el seu propi bolígraf i hauran d’acudir sense acompanyants.
 
A l’entrada hauran d’aplicar-se gel hidroalcohólico, que estarà distribuït per totes les instal·lacions, acreditar-se amb el DNI, i passar un control de temperatura en la qual no hauran de superar els 37,5° centígrads. L’organització de les proves compta amb un equip mèdic i una ambulància per a resoldre qualsevol dubte o contingència.
 
Tant en Fira València com en la Universitat d’ Alacant els accessos i eixides estaran senyalitzats, els ascensors sol es podran utilitzar per Persones de Mobilitat Reduïda (PMR) i s’ha disposat una distància de 1,50 metres entre taula i taula dels examinats, quan en les proves d’aquest tipus s’estipula una separació de 75 centímetres. 
 
En concloure cada prova, de 120 minuts de duració (30 minuts del temari comú i 90 de l’específic del lloc al qual es presenta), els aspirants hauran d’alçar la mà per a gestionar la seua eixida de manera ordenada i individualitzada. 

Oferta de places
 
A l’oferta de 106 places corresponent a 2019, cal sumar les 15 places de 2018 i les 15 de 2017, per la qual cosa FGV ha llançat un procés de selecció conjunt en 2020 amb un total de 136 llocs de treball per a València i Alacant.
 
El 3 de juliol va acabar el termini d’admissió d’instàncies i les 22.227 sol·licituds les van registrar 3.437 persones, que finalment s’han reduït a 2.203 al no complir 1.234 d’elles alguns dels requisits requerits per al lloc de treball sol·licitat.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...