Data
27 de February de 2013

FGV i Aigües d’Alacant firmen un conveni de col•laboració per a promocionar el transport públic

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i Aigües Municipalitzades d’Alacant E.M. han firmat un acord marc per a desenrotllar actuacions de col·laboració en matèria de promoció del transport i potenciació de la imatge d’Aigües d’Alacant, aportant un valor afegit a la gestió o prestació del servei realitzat per ambdós entitats.

El conveni es basa en el mutu reconeixement com a empreses socialment responsables i compromeses amb el medi ambient, refermant la fidelitat dels seus clients i augmentant els nivells de satisfacció, pertinença, compromís i lleialtat dels empleats.
 
FGV es compromet a autoritzar la cessió de distints espais, segons disponibilitat, en les seues instal·lacions per a l’exercici d’activitats, exposicions, conferències, etc., relacionades amb les campanyes que Aigües d’Alacant poguera emprendre, així com els suports per a la col·locació d’elements informatius i/o promocionals de les mateixes.
 
Així mateix, s’impulsaran activitats i/o visites a les seues instal·lacions per als treballadors i familiars d’Aigües d’Alacant, a fi de donar a conéixer el model de gestió, el funcionament dels serveis de manteniment en els tallers i el Centre de Control En El Lloc de Comandament.
 
Per la seua banda, Aigües d’Alacant fomentarà l’ús del TRAM Metropolità d’Alacant entre tots els seus treballadors i els seus familiars, al mateix temps que realitzarà activitats i/o visites a les seues instal·lacions per als treballadors i familiars de FGV, a fi de donar a conéixer el model de gestió del cicle integral de l’aigua i el seu “know-how”.
 
La vigència de l’acord serà d’un any des de la data de la firma, sent prorrogable tàcitament, per períodes anuals, si cap de les parts ho denuncia amb una antelació mínima de dos mesos.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...