Data
09 de May de 2012

FGV i Ajuntament d’Alacant s’unixen per a fomentar el transport públic i activitats per a jóvens

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alacant han firmat un conveni pel qual es comprometen a la col·laboració, en activitats de divulgació i formació per a jóvens que beneficien als interessos socials d’ambdós institucions.

L’ajuntament, per la seua banda, posa a disposició de l’acord un servici, per mitjà del que recopila, tracta, elabora i difon informació dirigida específicament als jóvens, oferint una comunicació plural, àmplia, diversificada i assessorament personalitzat.
 
Presten al conveni, a més, una Xarxa de Punts d’Informació Juvenil, atesos per jóvens voluntaris, i que s’ubiquen fonamentalment en centres d’ensenyança Secundària, així com en seus de la Universitat d’Alacant.
 
La Regidoria de Joventut, a través d’estes instal·lacions, donarà informació sobre les línies, horaris i tarifes del TRAM Metropolità d’Alacant. Al mateix temps, prestaran especial atenció a aquelles actuacions dirigides de forma especial als jóvens, com el servici “Tramnochador”, i altres activitats d’oci i cultura.
 
FGV, d’altra banda, compta amb instal·lacions del TRAM a Alacant, la seua àrea metropolitana i l’eix nord de la Costa Blanca, per les que diàriament transiten milers de persones, i són un excel·lent aparador per a tot tipus de campanyes i missatges. Aprofitant estos avantatges, l’entitat donarà difusió a les actuacions i servicis que oferta l’ajuntament, a través de la seua àrea de Joventut. Així mateix, dins del seu programa “estació Oberta”, facilitarà l’ús, en la mesura que siga possible, de les terminals del tranvia ubicades en el terme municipal, per a la realització conjunta d’activitats d’oci i cultura dirigides als jóvens.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...