Data
21 de July de 2012

FGV i Obra Social CAM entregaran en el Dia Internacional del Llibre obres de Gabriel Miró en el TRAM d’Alacant

FGV i Obra Social CAM celebraran conjuntament el pròxim 23 d’abril el Dia Internacional del Llibre, repartint en el TRAM d’Alacant més de 3.000 exemplars d’obres de Gabriel Miró.

El repartiment de volums de les obres de Miró es realitzarà en les estacions del TRAM d’Estels i Mercat, a més de en les parades d’El El Campello, La Vila Joiosa, Benidorm, Altea, Teulada, Gata  I Dénia.

Els catorze títols que es van a regalar són “Basta d’escenes”; “Novel·les curtes”; “Les cireres del cementeri”; “Corpus i altres contes”; “El iaio del Rei”; “Dins de l’assetjat”; “El Llibre de Sigüenza”; “El fum dormit”; “L’àngel”; “El molí”; “El caragol del far”; “El bisbe leprós”; “El nostre Pare Sant Daniel”;  I “Novel·la de capellans i devots”.
La mitat dels exemplars es repartiran en l’estació d’Estels, donat l’elevat nombre de viatgers que transiten aquesta parada. Aquesta terminal té, a més, eixida al passeig de Federico Soto, on s’han col·locat les casetes dels professionals que participen en la Fira del Llibre.
Gabriel Miró (Alacant, 1879 – Madrid 1930) figura entre els prosistes més importants de la literatura espanyola, i la seua obra és una de les més complexes les lletres hispanes contemporànies. Renovador de l’art de la novel·la i coneixedor dels més íntims ressorts de la llengua, Miró va aconseguir plasmar com ningú sensacions i sentiments, i la seua capacitat d’expressió vade la mà de la seua subtil ironia característica.

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...